Івано-Франківський р-нНовиниРайони

Івано-Франківський р-н: Старобогородчанські «Карпати» на силу перемагають, «Авангард», «Металіст», «Колос» не помічають суперника, результати 1-го туру



В неділю, 18 вересня, розпочали свій шлях за звання чемпіона району перші учасники, які представляють групи «A», «B», «C», «D».

Група A, 1 тур, 18 вересня

Старобогородчанські «Карпати» відмовились від виступу в першості Івано-Франківської області, натомість заявились на районний чемпіонат. У стартовому турі «карпатівці» зіграли у Сільці проти місцевої команди. Під кінець першого тайму Сергій Криховський і Віталій Паливода створили комфортний гандикап у два голи на другу частину гри. Проте господарі не склали руки і змогли відігратися – Андрій Коваль, а пізніше Андрій Туркевич зрівняли рахунок. Надалі справи у «Карпат» складались не кращим чином – Захарій Тимків залишив свою команду в меншості на заключні 20 хвилин матчу. Однак настирливість команди зі Старих Богородчан принесла свої плоди. На 85-й хвилині Сергій Криховський забив другий гол у поєдинку і приніс перемогу «Карпатам» – 2:3.

«Авангард» у виїзному надрезультативному матчі переміг ФК «Угринів» з рахунком 7:2, а «Сокіл» з Підлісся завдав мінімальної поразки «Юніору» – 2:1. Голи Сергія Заріцького і Миколи Рудніцького принесли перемогу угринівському «Соколу» з тим же рахунком 2:1 над ФК «Мединя».

Сілець – Карпати (Старі Богородчани) – 2:3
Угринів – Авангард (Загвіздя) – 2:7
Юніор (Лисець) – Сокіл (Підлісся) – 1:2
Мединя – Сокіл (Угринів) – 1:2
Сокіл (Павлівка) – Бистриця (Ст. Лиснць) – перенесено

Група B, 1 тур, 18 вересня

У цій групі відбувся всього один поєдинок – «Стримба» приймала команду з Ганнусівки. Гості активно розпочали гру, забивши двічі у стартову десятихвилинку. Відкрив рахунок Ростислав Гасюк, а подвоїв результат Дмитро Третяк. У середині першого тайму «Стримба» повернулася у гру: Андрій Равлюк відквитав один гол, а Павло Шешурак зрівняв рахунок.

В другому таймі команда з Липівки взагалі повела в рахунку. На 57-й хвилині Павло Шешурак оформив дубль, а за три хвилини Андрій Шешурак подвоїв рахунок вже на користь «Стримби». Проте господарі не змогли втримати переможний результат. За 5 хвилин до кінця матчу свій другий м’яч у зустрічі забив Ростислав Гасюк, а на 90-й хвилині своїм дублем відзначився і Дмитро Третяк. В підсумку бойова нічия – 4:4.

Стримба (Липівка) – ІМГа (Ганнусівка) – 4:4
Старі Кривотули – Дністер (Побережжя) – перенесено
Цегельник (Н. Кривотули) – Оболонь (Милування) – перенесено
Клубівці – Марківці – перенесено

Група C, 1 тур, 18 вересня

Єдина група в якій відбулися всі матчі – група «C». «Колос» з Братківців здобув легку перемогу над «Фортуною» з рахунком 6:1.

На один гол менше своєму супернику забив «Металіст». У матчі проти ФК «Старуня» за івано-франківців відзначились двічі Степан Ціцюра і Ярослав Сем’янчук. Своє слово в матчі сказав також екс-нападаючий тюдівського «Сокільське» Володимир Рій, а його нова команда відсвяткувала перемогу – 5:1.

З перемоги стартував «Хриплин», який двічі забив у ворота ФК «Радча», «Арсенал» з «Олімпією» розписали результативну нічию 3:3, а «Зоря» і «СК Чукалівка» голів не забивали – 0:0.

Колос (Братківці) – Фортуна (Березівка) – 6:1
Металіст (Івано-Франківськ) – Старуня – 5:1
Хриплин – Радча – 2:0
Зоря (Черніїв) – СК Чукалівка – 0:0
Арсенал (Тисменичани) – Олімпія (Камінне) – 3:3

Група D, 1 тур, 18 вересня

«Крихівці» вдома проекзаменували молодь з футбольної академії «Прикарпаття». У першому таймі господарів вивів вперед Євген Зеленчук, а по перерві Володимир Лесюк подвоїв рахунок. Крапку в матчі поставив Євген Зеленчук, який з одинадцятиметрової позначки переграв молодого воротаря Назара Юрченка – 3:0.

В іншому матчі чукалівський «Сокіл» не зміг набрати залікових очок у матчі проти «Флоренс-Ніка». Навіть попри хет-трик Миколи Струка футболісти івано-франківської команди були влучнішими – 4:6.

Крихівці – ФА Прикарпаття (Івано-Франківськ) – 3:0
Сокіл (Чукалівка) – Флоренс-Ніка (Ів-Франківськ) – 4:6
КіК (Ів-Франківськ) – Легіон-1 (Майдан) – перенесено
СІЧ (Микитинці) – Угорники – перенесено

Фото ФК «Крихівці»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!