Коломийський р-нНовиниРайони

Коломийський р-н: «Довбушівець», «Факел», «Вихор» з розгрому розпочинають чемпіонат, результати 1-го туру



Розпочались баталії на футбольних полях Коломийського району. 18 вересня учасники трьох груп («А», «Б», «В») зіграли матчі 1-го туру.

Група А, 1 тур, 18 вересня

Феєрично входить у сезон «Довбушівець», а особливо його нападник Тарас Козяк, який відзначився у воротах команди Підгайчиків шістьма голами (гекса-триком). Також по голу «Княгинину» забили Андрій Якубенко, Іван Буджак і Андрій Андріяшко – «Довбушівець» – «Княгинин» – 9:2.

Стартові 3 очки здобувають «Голосків», який переграв «ДОЗ» з рахунком 1:3, «Хлібичину» вистачило одного голу для перемоги над ФК «Отинія», а «Підгір’я» проявило більшу волю до перемоги за ФК «Лісна Слобідка» – 3:2.

ДОЗ (Коломия) – Голосків – 1:3
Довбушівець (Печеніжин) – Княгинин (Підгайчики) – 9:2
Хлібичин (Лісний Хлібичин) – Отинія – 1:0
Вікторія (Велика Кам’янка) – Мишин – 1:1
Підгір’я (Іванівці) – Лісна Слобідка – 3:2

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «А» можна ТУТ.

Група Б, 1 тур, 18 вересня

«Стецева» на виїзді завершила поєдинок перемогою над «Колосом» Красноставці. Переможними голами за гостей відзначились Іван Никифорук, Руслан Загарук і Петро Дідух – 2:3.

«Черемош» вдома переграв «Покуття» (Підвисоке) завдяки голу Івана І. Оробця – 1:0. «Факел» не залишив шансів ФК «Ганьківці» – 7:0, а «Єдність» впевнено переграє «Рибницю» – 5:1.

Колос (Белелуя) – Вовки (Вовчківці) – 2:4
Факел (Троїця) – Ганьківці – 7:0
Черемош (Залуччя) – Покуття (Підвисоке) – 1:0
Прут (Прутівка) – Борщів –1:1
Єдність (Балинці) – Рибниця (Новоселиця) – 5:1
Колос (Красноставці) – Стецева – 2:3

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «Б» можна ТУТ.

Група В, 1 тур, 18 вересня

«Яспіль» вдома переграв городницький «Дністер». Здавалось голи Петра Візінського і Степана Сливки забезпечили комфортну перевагу господарям, але «дністряни» зуміли відігратися. Василь Віннічук і Дмитро Живачівський протягом двох хвилин повенули інтригу в поєдинок. Кінцівка матчу залишилась за «Яспілем». Спочатку Роман Матіїв, а за 10 хвилин Степан Никифорук принесли перемогу команді з Ясенів-Пільного – 4:2.

Впевнено розпочинає чемпіонат ФК «Семенівка», яка завдяки голам Миколи Максиміва, Івана Урбанського і дубля Сергія Чикура завдали поразки господарям ФК «Вікно» – 0:4. У перестрілці між ФК «Торговиця» і гостями з Копачинців за рахунку 3:3 перемогу копачинському «Дністру» приніс Михайло Липка за дві хвилини до кінця основного часу – 3:4. А в матчі між чернятинським «Колосом» і «Скалами» долю поєдинку вирішив гол Віталія Буйнича у середині першої половини гри.

Старт для «Старту» виявився провальним. «Вихор» вдома знищив команду зі Старого Гвіздця завдяки влучним ударам Романа Дабіжа, Мирослава Грам’яка, Костянтина Шепетюка, Павла Олійника і двічі відзначився Роман Яців – 6:0.

Не мав проблем зі своїм суперником «Перспектив». Рашківська команда впевнено вела в рахунку зусиллями Андрія Гурака, Дмитра Старківа, Андрія Садовського і на початку другого тайму відзначився Денис Бойчук. «Альянс» на прикінці матчу зміг всього лиш забити гол пристижу – 4:1.

Вихор (Тишківці) – Старт (Старий Гвіздець) – 6:0
Торговиця – Дністер (Копачинці) – 3:4
Колос (Чернятин) – Скали (Чортовець) – 0:1
Вікно – Семенівка – 0:4
Перспектив (Рашків) – Альянс (Далишево) – 4:1
Яспіль (Ясенів-Пільний) – Дністер (Городниця) – 4:2

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «В» можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!