Перша лігаТопЧемпіонат України

«Прикарпаття» виходить з відпустки – на перегляді шість потенційних новачків і мінус досвідчений захисник



У вівторок, 25 січня, гравці, тренери та персонал івано-франківського «Прикарпаття» вперше після відпустки зібралися разом на стадіоні зі штучним покриттям «Хет-трик Арена», де підопічні Олега Рипана провели одразу два тренування: вранці – кросова підготовка та робота з м’ячами, а після обіду тренерський штаб провів тестування, щоб визначити функціональний стан гравців і спланувати навантаження у тренувальному процесі, повідомляє прес-служба ФК «Прикарпаття».

До старту весняної частини чемпіонату «Прикарпаття» проведе три навчально-тренувальні збори. Перші два НТЗ відбудуться в Яремче та Івано-Франківську. У високогір’ї Карпат вже традиційно закладатиметься фундамент фізичної і функціональної підготовки, а до обласного центру команда приїжджатиме на контрольні поєдинки. Чимало уваги буде приділено біговим вправам, роботі у тренажерних залах і тренуванням на штучному майданчику «Хет-трик Арени». Саме тут відбудуться спаринги із західноукраїнськими командами Першої і Другої ліг ПФЛ.

Третій навчально-тренувальний збір івано-франківців пройде у Винниках, де «зелено-жовті» повноцінно готуватимуться на базі Академії футболу ФК «Рух». Окрім ігрових занять на футбольних полях останнього покоління заплановано кілька контрольних поєдинків.

За інформацією meta-ratings, зараз у тренувальному таборі прикарпатців знаходяться шість потенційних новачків. 30 січня всі вони зіграють у спарингу з юніорським складом (U-19).

Також, «Прикарпаття» підписало контракт із воротарем Романом Геричем із «Балкан», який набуває чинності з 1 лютого. Натомість, за згодою припинено співпрацю з досвідченим захисником Миколою Сікачем.

Нагадаємо, що весняна частина Першої ліги для «Прикарпаття» розпочнеться 19 березня – домашнім матчем 21-го туру чемпіонату з «ВПК-Агро».

Фото ФК «Прикарпаття»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!