Друга лігаНовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

«Прикарпаття» і «Карпати» Галич продовжать виступи в ПФЛ



Вчора в Києві відбулося засідання чергової Конференції ПФЛ. Окремим питанням було винесено отримання клубами членства в ПФЛ, а також вихід і виключення клубів зі складу ПФЛ.

У Першій лізі, як і в двох групах Другої ліги в новому сезоні будуть виступати по 16 команд.

Як відомо, «Верес» (Рівне), «Чорноморець» (Одеса) і «Металіст 1925» (Харків) підвищилися в класі і продовжать виступи в змаганнях УПЛ, а серед учасників Першої ліги – її недавній чемпіон ФК «Минай», який покинув змагання УПЛ за спортивним принципом.

ПФК «Карпати» (Львів) посіли останнє місце в Групі «А» другої ліги і виходять зі складу Ліги на наступний сезон. А ось «Миколаїв-2», клубна команда яких продовжує виступи, продовжить виступати в Групі «Б».

У свою чергу, 12 клубів стали новачками змагань ПФЛ. Зокрема, це – ТОВ «Карпати» (Львів), «МФА» (Мукачево), «ЛНЗ» (Лебедин), «Лівий Берег» (Київ), «Любомир» (Ставище), АФСК «Київ», АС СК «Тростянець», ФК «Суми», «Скорук» (Нікопольський район), СК «Полтава», «Вікторія» (Миколаївка), ФК «Вовчанськ».

Дві команди з Івано-Франківської області продовжать виступи у під егідою ПФЛ: «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – в Першій лізі, а «Карпати» (Галич) – в Другій лізі у групі «А».

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!