Калуський р-нРайони

Кубок Калуського р-ну: Розгром в Ціневій і три серії пенальті, результати 1/4 фіналу



14 листопада відбулись матчі 1/4 фіналу Кубка Калуського району, більшість яких завершились бойовим результатом.

«Колос» не мав проблем у матчі з ФК «Тяпче». У першому таймі Василь Халусяк і Василь Гутак забезпечили комфортну перевагу ціневчанам. Навіть вилучення гравця господарів, Василя Миговича під завісу першої половини гри, не змінив перебіг подій на полі в другому таймі. На 47-й хвилині Василь Халусяк відзначився вдруге у поєдинку, а після вирівняння складів, Василь Олійник залишив «Тяпче» догравати в десятьох, «Колос» довів рахунок до розгромного. В кінці матчу Микола Надрага і Тарас Годованець встановили остаточний рахунок – 5:0.

В інших парах півфіналісти визначились в серії післяматчевих пенальті. У Студінці місцева однойменна команда по ходу гри двічі була в ролі наздоганяючих. У першому таймі Олег Савчук вивів «Сваричів» вперед, але практично відразу суперник зрівняв рахунок, реалізувавши пенальті. По перерві Степан Марчук вдруге вивів команду гостей в лідери поєдинку, проте основний час, як і додатковий, закінчились – 2:2. У серії пенальті (4:3), ФК «Студінка» вириває путівку до півфіналу.

За сумою 4-х таймів аналогічний рахунок 2:2 зафіксовано між голинським «Соколом» і «Перекосами», та в поєдинку боднарівського «Сокола» із «Завадкою». У перші парі влучнішими з 11-метрової позначки виявились голинська команда 5:4, а в Боднарові «Завадка» перестріляла суперника 5:6.

Кубок Калуського району, 1/4 фіналу, 14 листопада

«Колос» (Цінева) – ФК «Тяпче» – 5:0
«Сокіл» (Голинь) – ФК «Перекоси» – 2:2 пен. 5:4
ФК «Студінка» – ФК «Сваричів» – 2:2 пен. 4:3
«Сокіл» (Боднарів) – ФК «Завадка» – 2:2 пен. 5:6

ФК «Сваричів»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!