Богородчанський р-нРайони

Кубок Богородчанського р-ну: Визначились фіналісти турніру, результати 1/2 фіналу



Протягом двох днів, 13-14 листопада, відбулись матчі 1/2 фіналу Кубка Богородчанського району – перші поєдинки і матчі-відповіді.

В суботу ФК «Старуня» завдяки голам Ігоря Чередниченка і Василя Гриціва переграла «Саджаву» на їхньому полі з рахунком 1:2. Наступного дня ці команди зійшлися в селі Старуня, де господарі забивши двічі без відповіді суперника і стає фіналістом Кубка Богородчанщини – голами відзначились Михайло Шимонівський і Руслан Грицюк – 2:0.

У трилерному двобої «Дзвиняч» пройшов не легкий бар’єр у вигляді команди ФК «Грабовець-Горохолина». У першому матчів, який відбувся на стадіоні села Горохолина, господарі нав’язали супернику боротьбу, що вилилось у три забиті голи, але дубль Михайла Ерназарова та голи Михайла Лаврія і Дмитра Вересюка принесли перемогу команді Дзвиняча – 3:4. У матчі відповіді «Грабовець-Горохолина» вели в рахунку 1:2, проте ФК «Дзвиняч» переламав хід поєдинку, вирвавши перемогу – 3:2. За переможців відзначились Іван Загірняк, Ярослав Мискоглід та Михайло Ерназаров.

Фінал відбудеться наступної неділі, 21 листопада, в Богородчанах, де зійдуться «Старуня» і «Дзвиняч».

Кубок Богородчанського району, 1/2 фіналу, 14 листопада

ФК «Дзвиняч» – ФК «Грабовець-Горохолина» – 3:2
ФК «Старуня» – ФК «Саджава» – 2:0

Кубок Богородчанського району, 1/2 фіналу, 13 листопада

ФК «Грабовець-Горохолина» – ФК «Дзвиняч» – 3:4
ФК «Саджава» – ФК «Старуня» – 1:2

Фото ФК «Дзвиняч»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!