НовиниТопЧУ Аматори

«Прикарпаття-Тепловик» переграє київський «Локомотив»



«Прикарпаття-Тепловик» максимально ефективно використало кінцівку першого тайму. Міг (і мав) відкривати рахунок Ю.Радульський, але після хорошого закидання від Титова струсонув каркасом воріт. А буквально через кілька хвилин ці гравці помінялися ролями, і після чудового зміщення та «черпачка» від Юрія Титов був збитий Куліненком у межах карного майданчика – жовта картка та пенальті. Володимир Лабич із 11-метрової позначки розвів м’яч і воротаря по різних кутах ‒ 1:0 на 43-й хвилині.

Ще до перерви перевагу прикарпатців закріпив Крамар, який встиг запам’ятатися ще минулого сезону в складі коломийського «Варатика». Коли після передачі з правого флангу хтось із київських захисників невдало вибив м’яча в район напівкола карного майданчика, Ігор був першим на підбиранні та з правої ноги поцілив у лівий від голкіпера кут воріт ‒ 2:0.

Другий тайм підопічні Данищука впевнено провели по рахунку. Вони загалом контролювали перебіг подій, і навіть коли Коваленко, Литвинов чи Погребняк намагалися ввірватися в карний майданчик, їх відтісняли без удару. А спроби Шевченка та того ж Погребняка пробити здалеку були або неточними, або не складали труднощів для Бобинця. Втім, господарі свої нагоди також не реалізували. Чого їм вистачило для важливої перемоги, що виводить івано-франківців на сьому позицію на час зимового антракту. За «Локомотив» прикро ‒ у цій команді є цікаві, перспективні юні футболісти, проте за перше півріччя очок їм не вдалося здобути. Що ж, все хороше – попереду.

ФК «Прикарпаття»

Чемпіонат України серед аматорських команд, група 1, 1 тур

«Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – «Локомотив» (Київ) – 2:0 (2:0)

Голи: Лабич (43), Крамар (45+1)

«Прикарпаття-Тепловик» (стартовий склад): Бобинець, Пархуць, Крижанівський, Радульський В., Дмитрук, Лабич, Михальчук, Остапчук, Радульський Ю., Титов, Крамар.

«Локомотив» (стартовий склад): Митрушин, Лазорик, Шевченко, Товстенко, Куліненко, Мілованцев, Радченко, Литвинов, Погребняк, Чайка, Коваленко.

10 листопада 2021. Івано-Франківськ, стадіон «Гірка» – 14:00

Арбітр: Сергій Валенко (Львів)
Асистенти арбітра: Роман Любінець, Роман Фредина (обоє – Львів)
4-й арбітр: Володимир Гронський (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу ІФАФ: Василь Маковій (Чернівці)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!