Коломийський р-нНовиниРайони

Коломийський р-н: «Ватра» попри поразку залишається «зимовим лідером», а в групі «Б» тривладдя



Завершили осінню частину Чемпіонату Коломийського району учасники в групах «Б» і «В», підсумки якого обіцяють гарячу весну.

ГРУПА Б: Результати 11-го туру

Тривладдя на вершині таблиці і четверта команда підпирає на відстані трьох залікових пунктів – такі підсумки першого кола в групі «Б».

Видинівський «Прут» на позитивній ноті завершив першу половину районного чемпіонату. У гостях за видинівську команду покером у воротах белелуївського «Колосу» відзначився Іван Шинкарик і гол на рахунку Тараса Турчинського. За господарів один гол відквитав Василь Шлемко – 1:5.

З аналогічним рахунком ФК «Будилів» на виїзді здолав «Покуття». Дубль Михайла Лукинюка і по голу Миколи Лукинюка, Дмитра Дякура і Михайла Савчука довели матч до розгромного – 1:5.

«Факел» на полі суперника перестріляв «Стецеву». На голи Григорія Буждигана, Володимира Мельничука і Олександра Парасківа команда Троїці відповіла хет-триком Василя Будейчука і голом Сергія Драганюка – 3:4.

У складі «Чайки» взяттям воріт «Черемоша» відзначились Віктор Лудчак, Василь Тофан і Володимир Сусак, на що залуччани відповіли всього двома забитими голами у виконанні Івана І. Оробця – 2:3 на користь «Чайки».

Чемпіонат Коломийського району, група Б, 11 тур, 30-31 жовтня

Колос К — Прут П – 2:0
Колос Б — Прут В – 1:5
Черемош — Чайка – 2:3
Ганьківці — Єдність – 1:1
Стецева — Факел – 3:4
Покуття П — Будилів – 1:5

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату Коломийського району (Група Б) можна → ТУТ.

ГРУПА В: Результати 11-го туру

У центральному матчі туру «Котиківка» пригальмувала корнівську «Ватру», яку переграла з рахунком 2:1. «Перспектив» у виїзному матчі здобуває перемогу в «Яспіля» – 2:0, а «Вихор» не мав проблем з ФК «Семенівка» – 1:5.

З двохзначним рахунком «Колос» знищив суперника з Серафинців. Пента-триком у воротах «Каменяра відзначився Дмитро Сорохан, дубль в активі Віталія Заячківського і до розгрому суперника приклались Володимир Каштанюк, Назарій Григорів і Роман Клочаний, що в підсумку – 10:0!

Чемпіонат Коломийського району, група В, 11 тур, 31 жовтня

Ватра — Котиківка – 1:2
Семенівка — Вихор – 1:5
Колос Ч — Каменяр – 10:0
Торговиця — Стрільче – 3:1
Семаківці — Поточище – 2:0
Яспіль — Перспектив – 0:2

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату Коломийського району (Група В) можна → ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!