НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

Осіння казка «орлів» триває



Матч сусідів по турнірній таблиці, які переслідують квартет найкращих команд чемпіонату. Цікаво, що Прикарпаття не програє у чемпіонаті п’ять ігор поспіль: три перемоги та дві нічиї. Здобули чергову перемогу івано-франківці і цього разу.

Вже на початку зустрічі міг забивати Цюцюра, але його удар зблизька парирував Рибак. І таки на 15-й хвилині господарі відкрили рахунок. Барчук відпасував, а Семотюк з лінії штрафного майданчика пробив точно в кут – 1:0. Більше гольових моментів у першому таймі не було. У гостей м’яч взагалі не тримався.

На початку другого гравці Олімпіка контролювали м’яч, додали в активності. На 57-й хвилині розкішний момент створили гості. Після удару Яловенка м’яч із воріт вибив Француз. Через три хвилини Прикарпаття збільшило свою перевагу. Воробчак навісив, а Цюцюра забив головою – 2:0.

Забивати ще й ще могли одразу кілька гравців господарів. Найкращий момент – мабуть, коли на 69-й хвилині після навісу Сондея повз ворота пробив Барчук. І в результаті кінцівка перестала бути важкою. На 85-й хвилині Семчук навісив, а Ходаковський у дотик пробив точно у кут – 2:1. На нас чекала цікава кінцівка. Проте відігратись гравці Олімпіка не змогли. Підопічні Олега Рипана чудово грали за рахунком. Прикарпаття святкує четверту перемогу поспіль!

Sport Arena

Чемпіонат України. Перша ліга. 17 тур

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Олімпік» (Донецьк) – 2:1 (1:0)

Голи: Семотюк (14), Цюцюра (60) – Ходаковський (85)

Прикарпаття: Піцан, Квасний, Матушевський, Француз, Писко, Воробчак (Кузьмин, 77), Семотюк, Цюцюра (Рудюк, 71), Сондей (Геник, 90+1), Волошинович, Барчук (Горбаченко, 88).

Олімпік: Рибак, Трубочкін, Ходуля, Шевченко (Калайтан, 84), Карвацький (Мудрик, 46), Стрижак (Яловенко, 46), Кірієнко (Ходаковський, 69), Ковбаса (Гбамбл, 46), Цурупін, Семчук, Прядун.
Попередження: Кузьмин (86), Волошинович (90+3) – Карвацький (8), Прядун (31), Семчук (50), Цурупін (67), Яловенко (89).

6 листопада 2021 року. 14:15. Івано-Франківськ, стадіон “Рух”. 1053 глядачі. +11 С.

Арбітр: К.Заброда (Київ). Асистенти арбітра: Ю.Зоренко, С.Старча (обидва – Київ).
4-й арбітр: І.Дебенко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: Ю.Скорейко (Чернівці).

Фото ФК «Прикарпаття»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!