НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

«Пробій» завдає поразку «Прикарпаття-Тепловику»



27 жовтня відбувся перенесений матч 10-го туру чемпіонату Івано-Франківської області, в якому «Пробій» приймав дублерів «Прикарпаття». Цим матчем івано-франківці «наздогнали» календар обласного турніру, які здебільше провели свої матчі в даному турнірі серед тижня.

Команди перший тайм відіграли в неспішному темпі за незначною перевагою підопічних Віктора Данищука. Саме гості були ближчими, щоб відкрити рахунок, проте удар Веприка з кута штрафної площі пройшов повз дальню стійку. В іншому епізоді Михальчук разом зі своїм капітаном (Веприком) вийшли вдвох на ворота Кисилиці, але перший вирішив сам завершувати момент і зробив це невдало – голкіпер зафіксував м’яч у рукавичках.

Городенківці здебільше грали на контратаку і в одній з них здобули результат. На частині поля суперника Віктор Данищук помилився при передачі, чим скористався Харук, який зачепився за м’яч і відразу віддав вперед на Карапку. Той між двох захисників прокинув далі на Українця, а Вадим відправив м’яч далі вперед, де на завершальній стадії Старків замкнув багатоходову контратаку «Пробою» – 1:0.

На другий тайм господарі вийшли впевненіші, які вирівняли гру і періодами були гострішими, тримаючи в напрузі ворота суперника. З дальньої відстані пробивав Білик, але не складно для воротаря; Харук «вигриз» м’яч у захисника в штрафному майданчику, в якого з ударом не склалось; з подачі кутового Карапка не дотягнувся до м’яча, який пролетів над гравцем «Пробою» і Темерівський з дальньої відстані вистрілив над поперечиною.

У «Прикарпаття-Тепловика» з моментами було скромніше, проте хорошу нагоду зрівняти рахунок мав Юрій Радульський, який залишився вільним від опіки у штрафному майданчику, але удар з кута карної зони парирував Кисилиця.

В кінці матчу команда Василя Блясецького зміцнила свою перевагу забивши другий м’яч у ворота Барасюка. Героєм став Карапка, якого вивели віч-на-віч з воротарем, а той вдало використав свій момент пробивши повз Барасюка. 2:0 – «Пробій» підтягується до числа лідерів, одночасно роблячи послугу «Благо-Юності», які зберегли відрив від найближчих переслідувачів, серед яких дублери «Прикарпаття», у 5 балів.

Чемпіонат Івано-Франківської області, 10 тур

«Пробій» (Городенка) – «Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Фванківськ) – 2:0 (1:0)

Голи: Старків (35), Карапка (85)

«Пробій» (стартовий склад): Кисилиця, Білик (к), Українець, Старків, Карапка, Керчу, Харук, Темерівський, Красій, Блонський, Гаврилюк. Запасні: Генцар, Ілюк, Гультай, Тис, Фесик, Гнатів, Ємчук.

«Прикарпаття-Тепловик» (стартовий склад): Барасюк, Пархуць, Крижанівський, Радульський В., Радульський Ю., Лабич, Михальчук, Данищук, Веприк (к), Тринчук, Титов. Запасні: Бобинець, Остапчук, Василів, Соколенко, Багрій, Дмитрук, Крамар.

27 жовтня 2021. Серафинці, стадіон «Колос» – 15:00

Арбітр: Іван Салаш (Калуш)
Асистенти арбітра: Андрій Яцурак, Мар’ян Будункевич (обоє Івано-Франківськ)
4-й арбітр: Віктор Безпальченко (Городенка)
Спостерігач арбітражу ІФАФ: Ярослав Кобиляк (Івано-Франківськ)

Фото ФК «Пробій» (Городенка)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!