НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Покуття» і «Карпати» Кути здобувають перші перемоги, «Нафтовик» робить камбек, результати 5-го туру



Один із матчів 5-го туру відкрив сезон 2021-2022 в Івано-Франківській області – 15 серпня «Благо-Юність» не помітила на полі «Варатик» – 9:1. Минулого четверга «Прикарпаття-Тепловик» втратив можливість очолити чемпіонат, а сьогоднішні 5 матчів закрили програму туру.

Чемпіонат області: «Покуття» і «Карпати» Кути здобувають перші перемоги, «Нафтовик» робить камбек, результати 5-го туру 2 → ІВАНО-ФРАНКІВСЬК, НІКА-ВОВЧИНЕЦЬ – ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК

У франківському дербі команда Андрія Нестерука розібралась з дублерами «Прикарпаття». У першому таймі єдиний м’яч забив Максим Стаднік, який лівим флангом увірвався у штрафну площу і відправив м’яч у сітку воріт повз воротаря – 1:0.

По перерві Радульський залишив «Прикарпаття-Тепловик» в меншості, чим сповна скористалась «Ніка-Вовчинець». Спочатку Мирослав Лазар скористався провалом суперника в захисті, який замкнув поперечну передачу – 2:0, а згодом вистрілив у дальній кут з лінії штрафного майданчика – 3:0. Добив команду Віктора Данищука Олександр Бичків, який у компенсований час замкнув дальню стійку. 4:0 – «Прикарпаття-Тепловик» втратив можливість очолити чемпіонат області.

«НІКА-ВОВЧИНЕЦЬ» (Івано-Франківськ) – «ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК» (Івано-Франківськ) – 4:0 (1:0)

Голи: Стаднік (8), Лазар (65), Лазар (77), Бичків (84)

Вилучення: Радульський (59) («Прикарпаття-Тепловик») –друга жовта карточка

16 вересня 2021, Івано-Франківськ, стадіон «Хет-Трик Арена» – 17:00

Чемпіонат області: «Покуття» і «Карпати» Кути здобувають перші перемоги, «Нафтовик» робить камбек, результати 5-го туру 2 → КУТИ, КАРПАТИ К – КАЛУШ

У матчі аутсайдерів першу перемогу в сезоні здобули кутські «Карпати», які зробили результат ще в першому таймі. В дебюті матчу Давид Шутак ударом в ближню «дев’ятку» відкрив рахунок – 1:0. Далі відзначились Дмитро Бєлоусов і Петро Шахрай – 3:0.

На початку другого тайму Дмитро Бєлоусов довів рахунок до розгромного 4:0, після чого «карпатівці» дещо розслабились. Два голи Мар’яна Олексина позволили «Калушу» уникнути розгрому, хоча це на турнірне становище команди не вплинуло. 4:2 – команда Петра Лесіва загрузла в кінці турнірної таблиці.

«КАРПАТИ» (Кути) – ФК «КАЛУШ»– 4:2 (3:0)

Голи: Шутак (4), Бєлоусов (26, 48), Шахрай (44) – Олексин (60, 84)

19 вересня 2021, Кути, стадіон «Авангард» – 16:00

Чемпіонат області: «Покуття» і «Карпати» Кути здобувають перші перемоги, «Нафтовик» робить камбек, результати 5-го туру 2 → ВІЛЬХІВЦІ, ВІЛЬХІВЦІ – БЕСКИД

«Вільхівці» продовжують без програшну ходу в обласному чемпіонаті. У рідних стінах вільховецька команда забили швидкий гол, який організував Андрій Слободян, виконавши прострільну передачу вздовж лінії воротарської площі, де Максим Федорович випередив Тараса Полюховича – 1:0. А до середини першого тайму господарі довели рахунок до розгромного.

Подвоїв результат Юрій Гладенький ударом зі штрафної позначки, метрів з 35-ти, який запустив м’яч за комірець Миколі Трачу – 2:0. В наступній атаці кіпер «Бескиду» збив Слободяна у своєму карному майданчику, за що головний арбітр Ярослав Кущ покарав Трача «гірчичником» і 11-метровим у його ворота. Вирок арбітра впевнено виконав Денис Зачиковський – 3:0.

У другому таймі активний Слободян втратив нагоду відзначитись самому, вийшовши на воротаря, який залишив свої володіння, та прокинув м’яч повз нього, але сфера пройшла в кількох сантиметрах повз стійку. Відповідь надвірнянці не забарилась. Андрій Андріїв передачею зі своєї частини поля вивів Олега Куртяника на побачення з воротарем господарів. Хоча нападнику на вдалось переграти кіпера, проте скористався його виходом з воріт і забив практично у пусті ворота – 3:1.

ФК «ВІЛЬХІВЦІ» (Івано-Франківськ) – «БЕСКИД» (Надвірна) – 3:1 (3:0)

Голи: Федорович (8), Гладенький (25), Зачиковський (26) – Куртяник (62)

19 вересня 2021, Вільхівці, стадіон «Чайка» – 16:00

Чемпіонат області: «Покуття» і «Карпати» Кути здобувають перші перемоги, «Нафтовик» робить камбек, результати 5-го туру 2 → ТЮДІВ, СОКІЛЬСЬКЕ – КАРПАТИ БО

Без забитих м’ячів завершився поєдинок в Тюдові між місцевим «Сокільське» і брошнів-осадськими «Карпатами». Для команди Василя Качура – третя мирова в чемпіонаті, яка залишає «Карпати» серед лідерів, а ФК «Сокільське» перебувати в середині турнірної таблиці.

«СОКІЛЬСЬКЕ» (Тюдів) – «КАРПАТИ» (Брошнів-Осада) – 0:0 (0:0)

19 вересня 2021, Тюдів, стадіон «Тюдів Арена» – 16:00

Чемпіонат області: «Покуття» і «Карпати» Кути здобувають перші перемоги, «Нафтовик» робить камбек, результати 5-го туру 2 → ДОЛИНА, НАФТОВИК – ПРОБІЙ

У домашньому матчі долинський «Нафтовик» проявив характер, зламавши міцну городенківську команду.

У першому таймі гол Ігоря Білика відправив команди на перерву за переваги «Пробою», а на початку другої половини гри Максим Ілюк поставив команду Валентина Москвіна у не просте становище – 0:2. Проте господарі не зламалися і не тільки вирівняти становище на табло, а й вирвали перемогу. Злим генієм для городенківців став Богдан Гутник який відзначився хет-триком. 3:2 – друга поспіль перемога «Нафтовика», яка позволяє команді піднятися до середини турнірної таблиці.

«НАФТОВИК» (Долина) – «ПРОБІЙ» (Городенка) – 3:2 (0:1)

Голи: Гутник (68, 79, 81) – Білик (36), Ілюк (50)

Вилучення: Олег Керчу («Пробій») (90) – друга жовта карточка

19 вересня 2021, Долина, стадіон «Нафтовик» – 16:00

Чемпіонат області: «Покуття» і «Карпати» Кути здобувають перші перемоги, «Нафтовик» робить камбек, результати 5-го туру 2 → ІВАНКОВА, ГАРДА – ПОКУТТЯ

Контролюючи гру калуська команда поступається перспективній коломийській молоді. У другій половині першого тайму Ростислав Нападюк зі штрафної позначки вразив ближній кут воріт господарів – 0:1.

По перерві спроби «Гарди» зрівняти рахунок не доходити до реалізації моментів. І лише на прикінці матчу воротар «Покуття» не дотягнувшись до м’яча збив Андрія Рибатчин у карному майданчику. Пенальті у протилежний кут від воротаря реалізував Андрій Кулинин – 1:1. Могла команда Михайла Басараба виривати перемогу, але як не вдала гра голкіпера, то поперечина ставали на захист «Покуття». А в компенсований до матчу час Андрій Кулинин скинув м’яч назад на Віктора Яневич, який невдало переправив на Ярослава Олевича. Захисник «Гарди» не дотягнувся до м’яча, на який налетів Сергій Іванців і відправив того у сітку воріт Івана Бабія – 1:2.

«ГАРДА» (Калуш) – «ПОКУТТЯ» (Коломия) – 1:2 (0:1)

Голи: Кулинин (84) – Нападюк (38), Іванців (90+2)

19 вересня 2021, Іванкова, стадіон «Благо-Арена» – 16:00

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату області можна → ТУТ.

Фото ФК «Вільхівці»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!