Кубок ЧМРОНовиниТопЧемпіонат області

Кубок ЧМРО: Завершився груповий турнір обласної «Ліги Чемпіонів», результати 6-го туру



Завершився груповий етап Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області сезону 2021-2022 років. Хоча було відомо всіх учасників, які продовжать боротьбу у турнірі наступної весни, ще в попередньому турі, проте в деяких групах залишалось відкрите питання щодо переможця квартету.

ГРУПА А. «Яструб» гучно грюкнув дверима у заключному турі. У домашньому матчі команда першості Надвірнянського району розгромила чемпіона Тисмениччини. Хет-триком у воротах ФК «Марківці» відзначився Сергій Луцишин, дублем Андрій Кривий і гол в активі Тараса Білецького, на що гості відповіли голами Тараса Овчара і Андрія Найда – 6:2.

Доля першого місця визначилась у матчі лідерів квартету, у якому «Студінка» відквиталась на поразку у першому турі «Довбушівцю» з рахунком 3:0 і стає переможцем групи «А».

Група А, 6 тур, 28 жовтня

ФК «Студінка» – «Довбушівець» (Печеніжин) – 3:0
«Яструб» (Поляниця) – ФК «Марківці» – 6:2

ГРУПА В. «Будилів» на мажорній ноті завершує груповий турнір, перегравши на виїзді «Колос». У другому таймі голи Михайла Лукинюка і Олега Майданського приносять перемогу віце-чемпіону Снятинського району – 0:2. Відзначимо, при рахунку 0:1 Василь Халусяк не реалізував одинадцятиметровий удар у ворота Вородимира Остафійчука.

«Дзвиняч» не дочекався свого суперника на останній матч групового турніру, ФК «Дубівці» знялись зі змагань – +:- на користь «Дзвиняча».

Група В, 6 тур, 28 жовтня

«Дзвиняч» – ФК «Дубівці» – +:-
«Колос» (Цінева) – ФК «Будилів» – 0:2

ГРУПА С. Матч в Голині між місцевим «Соколом» і видинівським «Прутом» мав визначити переможця групи. Господарі тричі відзначились у воротах суперника, гол в активі Михайла Ляховича і дублем відзначився Володимир Вахрушев. Проте влучні удари Івана Винничука, Назарія Синюка і Віктора Миронюка встановили статус-кво, який задовільнив команду «Прут». Саме видинівський колектив перемагає в групі «С».

«Крихівці» на виїзді завдали поразку прутівському «Пруту» з рахунком 1:2, які єдиними завершили турнір без набраних очок.

Група С, 6 тур, 27 жовтня

«Сокіл» (Голинь) – «Прут» (Видинів) – 3:3
«Прут» (Прутівка) – ФК «Крихівці» – 1:2

ГРУПА D. «Легіон» на полі суперника підтвердив статус лідера групи «D», який розгромив «Зорю» 6:2. У складі гостей двічі відзначились Назарій Король і Назарій Самочко, також по голу на рахунку Степана Жовнірика і Сергія Урсу. Рожнівці відквитали два м’ячі завдяки Андрія Прокоп’юка і Андрія Черленяка.

«Ватра» не приїхала на останній матч до Збори, в знак чого заробляє технічну поразку і замикає турнірну таблицю даної групи.

Група D, 6 тур, 27 жовтня

«Зоря» (Рожнів) – «Легіон» (Майдан) – 2:6
ФК «Збора» – «Ватра» (Корнів) – +:-

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем Кубка ЧМРО можна → ТУТ.

Фото ФК «Сокіл» (Голинь)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!