НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

«Прикарпаття» розходиться мировою з «Агробізнесом»



Ювілейне десяте західноукраїнське дербі двох команд з Івано-Франківська і Волочиська вперше в історії не виявило переможця, завершившись нульовою нічиєю.

До перерви ігрова перевага була на боці волочисьців. На 27-й хвилині Новак виручив свою команду після класного удару Семенця. А згодом у контратаці Сондей небезпечно прострілив з лівого флангу, але захисник гостей виніс м’яча на кутовий. Далі кіпер господарів витягнув м’яча з «дев’ятки» після дального пострілу.

На початку другого тайму Семенець після перехоплення поцілив у стійку воріт із зовнішнього боку. На 53-й хвилині Вербний міг відкривати рахунок, однак франківцям пощастило – допоміг невеликий рикошет від захисника.

На 66-й хвилині «Прикарпаття» створило перший по-справжньому небезпечний момент, однак після удару Воробчака гостям на допомогу прийшла поперечина воріт. На 82-й хвилині Новак видав ще один блискучий сейв, зреагувавши на вбивчий удар впритул. Кініцівку матчу активніше провели франківці, однак забити переможний гол так і не вдалося – 0:0.

ФК «Прикарпаття»

Чемпіонат України. Перша ліга. 13 тур

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Агробізнес» (Волочиськ) – 0:0

Прикарпаття: Новак, Матушевський, Лень, Квасний, Пастух, Толочко, Волошинович, Сондей, Цюцюра, Воробчак, Барчук. Запасні: Сердюк, Хома, Рудюк, Писко, Ващенко, Пархуль, Дитко, Горбаченко, Француз, Пікач, Геник, Кузьмин. Головний тренер – Олег Рипан.

Агробізнес: Мозіль, Курило, Карась, Юхимович, Бойчук, Вербний, Думанюк, Черненко, Когут Іван, Синиця, Семенець. Запасні: Задерейко, Артим, Ємаєв, Нагорний, Гудзінський, Семенюк, Петров, Захарків. Головний тренер – Олександр Чижевський.

12 жовтня 2021 року. Івано-Франківськ, стадіон «Рух» – 15:30

Арбітр – Дмитро Кузовлєв (Запоріжжя)
Асистенти арбітра – Андрій Приймачук (Рівне), Олексій Дубовий (Луганськ)
Четвертий арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ – Роман Гамаль (Чернівці)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!