НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Благо-Юність» перемагає на класі, Федорович за 10 хвилин б’є «Покуття», результати суботніх матчів 7-го туру



Матчами в Долині і Вільхівцях розпочався 7-й тур чемпіонату Івано-Франківської області з футболу, в яких лідери чемпіонату отримали перемоги.

Чемпіонат області: «Благо-Юність» перемагає на класі, Федорович за 10 хвилин б’є «Покуття», результати суботніх матчів 7-го туру 2 → ВІЛЬХІВЦІ, ВІЛЬХІВЦІ – ПОКУТТЯ

Команди активно розпочали матч, з почерговим контролем м’яча. На початку першого тайму суперники розмінялися ударами за меж штрафного майданчика. У складі господарів небезпечно пробивав Денис Зачиковський, але м’яч після його пострілу пролетів чуть вище поперечини, а «Покуття» відповіло ударом Ростиславом Нападюка, проте значно вище воріт.

У середині тайму коломияни втратили концентрацію, чим сповна скористалися господарі. Злим генієм для команди Любомира Корнути став Максим Федорович, який за менш як 10 хвилин відзначився хет-триком. Спочатку нападник відгукнувся на флангову передачу Ярослава Вовчука – 1:0, за дві хвилини Владислав Блонський розрізним пасом вивів Федоровича на побачення з Василем Заверухою, який переграв воротаря – 2:0, а третій гол забив з лінії штрафної площі, хоча м’яч залетів у ворота не без допомоги рикошету – 3:0.

Коломияни намагалися повернутись у гру, але надійний захист «Вільхівців» не давав збою. Натомість у кінці матч господарі провели ще одну гольову атаку. Владислав Блонський скористався помилкою центрального захисника Андрія Петранюка і воротаря забивши гол у пусті ворота – 4:0.

ФК «ВІЛЬХІВЦІ» – «ПОКУТТЯ» (Коломия) – 4:0 (3:0)

Голи: Федорович (22, 24, 28), Блонський (85)

2 жовтня 2021, Вільхівці, стадіон «Чайка» – 16:00

Арбітр –Іван Салаш (Калуш)
Асистенти арбітра – Едуард Шуляр, Віталій Деревянко

Чемпіонат області: «Благо-Юність» перемагає на класі, Федорович за 10 хвилин б’є «Покуття», результати суботніх матчів 7-го туру 2 → ДОЛИНА, НАФТОВИК – БЛАГО-ЮНІСТЬ

Команда «Благо-Юність» приїхала в Долину виключно за перемогою, а враховуючи не стабільну гру «Нафтовика», який перемагає «Пробій», а поступається «Бескиду» і брошнів-осадським «Карпатам», наміри на чергові 3 залікові бали у підопічних Романа Мотуза не безпідставні.

Хоча команди не форсували події на полі, проте від свого задуму гості не відмовлялися, які гостріше діяли біля воріт Олега Дутчака. А в середині першого тайму Ігор Подолюк наважився на дальній удар, який приніс результат. М’яч у сітку воріт залетів від ближньої стійки – 0:1.

Закріпили свою перевагу гравці «Благо-Юність» у другому таймі. На 60-й хвилині Вацеба відкинув м’яч Ігорю Долотко, який також дальнім ударом «переплюнув» постріл Ігоря Подолюка. М’яч після удару Долотка, з підступів до штрафного майданчика, залетів у дальню «дев’ятку», на що кіпер господарів лише провів поглядом – 0:2.

«НАФТОВИК» (Долина) – «БЛАГО-ЮНІСТЬ» (Верхня) – 0:2 (0:1)

Голи: Подолюк (27), Долотко (60)

2 жовтня 2021, Долина, стадіон «Нафтовик» – 17:00

Арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Асистенти арбітра – Ігор Дубінський, Олександр Візінський

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату області можна → ТУТ.

Фото ФК «Вільхівці»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!