НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 14-й тур: «Ураган» збільшує відрив від переслідувачів



Після чотирьох «мирових» «Ураган» здобуває перемогу, що є першою у другому колі чемпіонату області. У виїзному матчі черніївці переграли «Пробій», забивши по голу у кожному з таймів. На 23-й хвилині гості повели в рахунку після розіграшу стандарту. З флангової подачі у штрафну городенківської команди вище всіх вискочив Богдан Денега відправивши м’яч у сітку воріт – 0:1. А у другому таймі, на 62-й хвинині, рахунок подвоїв Іван Легкий забивши головою під поперечку воріт Юрія Кисилиці. 0:2 – «Ураган» продовжує очолювати обласний чемпіонат.

«Нафтовик» на останніх секундах втрачає перемогу в Тюдові. Повівши в рахунку на 70-й хвилині, гол в активі Романа Павелчак, нафтовики пропустили на четверті доданій хвилині до поєдинку. З одинадцятиметрової позначки рахунок зрівняв Петро Шахрай. 1:1 – «Нафтовик» відпускає лідера на п’ять залікових балів.

Також очки втрачає франківський «Прикарпаття-Тепловик», розписавши результативну нічию з ФК «Турка». На початку матчу Владислав Феліпович вивів дублерів «Прикарпаття» вперед, реалізував пенальті. Проте «Турка» зуміла переламати хід поєдинку і на перерву пішла у статусі лідера – на 18-й хвилині рахунок зрівняв Дмитро Максим’юк, а на 40-й Микола Лазорик забив другий гол у ворота гостей. По перерві франківці активізувались і в середині другого тайму Михайло Остапчук вирівняв цифри на «табло». В останні 5 хвилин поєдинку Андрій Филипів автоголом вивів «Прикарпаття-Тепловик» вперед, а вже в наступній атаці забив у «правильні» ворота. 3:3 – підопічні Сергія Пташника втрачають надважливі бали у боротьбі за чемпіонство.

На тлі успішних матчів у Кубку області «Карпати» здобувають другу весняну перемогу і в чемпіонаті. На «Хет-трик Арені» в Івано-Франківську, команда Василя Качура реалізувала два свої моменти у ворота «Ніки-Вовчинець» ще в першій чверті поєдинку. На 12-й хвилині відкрив рахунок Назар Соколовський, а Ярослав Семчук за сім хвилин подвоїв результат своєї команди, який до фінального свистка так і не змінився. 0:2 – «Карпати» продовжують боротьбу за місце в п’ятірці.

Чемпіонат області, 14-й тур, 18 квітня

Сокільське — Нафтовик – 1 – 1
Пробій — Ураган – 0 – 2
Ніка-Вовчинець — Карпати БО – 0 – 2
Турка — Прикарпаття-Тепловик – 3 – 3
21 квітня
Варатик — Бескид

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!