НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: Брошнів-осадські «Карпати» і «Ніка-Вовчинець» виривають перемогу, результати недільних матчів 6-го туру



Чергові матчі 6-го туру чемпіонату області відбулись у неділю, в яких «Нафтовик» і кутські «Карпати» попри ігрову перевагу не змогли переграти суперника, а центральний матч туру відбудеться в четвер, 30 вересня.

Чемпіонат області: Брошнів-осадські «Карпати» і «Ніка-Вовчинець» виривають перемогу, результати недільних матчів 6-го туру 2 → ГОЛИНЬ, КАРПАТИ БО – НАФТОВИК

Першими розпочали недільну програму 6-го туру команди-сусіди з Брошнів-Осади та Долини. «Карпати» минулого тижня зазнали першої поразки в сезоні поступившись у кубковому поєдинку калуській «Гарді», а «Нафтовик» провів два важких поєдинки, в яких створили камбек з «Пробоєм» і вибив з Кубка області «Прометей», у двох матчах перемога 3:2.

Можливо напружений тиждень для «нафтовики» дав в знаки у сьогоднішньому поєдинку. В першому таймі гості були ближчими до взяття воріт, але на перерву команди пішли з «нулями» в доробку на обох. У другому таймі господарі скористалися одним з не багатьох своїх моментів, провівши контратаку, яка закінчилась голом Андрія Сировецького – 1:0. В кінці матчу штурм «Нафтовика» і сумбурна гра не принесла результату гостям. 1:0 – команда Василя Качура залишається одною з трьох, які не поступалися в поточному чемпіонаті .

«КАРПАТИ» (Брошнів-Осада) – «НАФТОВИК» (Долина) – 1:0 (0:0)

Голи: Сировецький (79)

26 вересня 2021, Голинь, стадіон «Сокіл» – 13:00

Чемпіонат області: Брошнів-осадські «Карпати» і «Ніка-Вовчинець» виривають перемогу, результати недільних матчів 6-го туру 2 → КУТИ, КАРПАТИ К – ВАРАТИК

В друге за тиждень в Кутах зустрілись місцеві «Карпати» і коломийський «Варатик». У Кубку області «карпатівці» були сильніші за суперника 2:0, а сьогодні попри ігрове домінування на полі команда Івана Луканюка не змогла реалізувати один зі своїх численних моментів. Кульмінація протистояння могла відбутись в кінці матчу, коли Віктор Кусяк накрутив трьох гравців «Варатика» увійшовши в карну зону, а останній з них, захисник Василь Маковійчук, збив «карпатівця» – пенальті! До м’яча підійшов Петро Шахрай, який на замасі хотів збити з пантелику Ігоря Гавадзюка, проте кіпер гостей рятує свою команду від поразки – 0:0.

«КАРПАТИ» (Кути) – «ВАРАТИК» (Коломия) – 0:0

Не реалізований пенальті: Шахрай (80) – воротар

26 вересня 2021, Кути, стадіон «Авангард» – 16:00

Чемпіонат області: Брошнів-осадські «Карпати» і «Ніка-Вовчинець» виривають перемогу, результати недільних матчів 6-го туру 2 → КАЛУШ, КАЛУШ – БЕСКИД

Калушали на початку матчу заволоділи ініціативою. Активно вступив у гру Мар’ян Олексин, який створив кілька небезпечних моментів. Спочатку стоячи перед кіпером гостей не зміг переправити м’яч у ворота Трача, а згодом влучив у стійку воріт. Також дальнім ударом повз ворота відзначився Любомир Луцький. До середин першого тайму «Бескид» відтягнув гру від своїх воріт і забив пару голів до перерви. Кращий голеадор надвірнянців Олег Куртяник на 20-й хвилині відкрив рахунок в матчі, а згодом нападник оформив дубль ефектним ударом через себе – 0:2. Під кінець першої половини гри знову активізувався Олексин, який змарнував нагоду скоротити рахунок прибравши в чужій штрафній площі двох захисників, але не зміг переграти Трача, а за мить після цього м’яч з дальньої відстані пройшов рядом зі стійкою.

На початку другого тайму гравцю «Калуша» вдалося зробити те, що не виходило протягом першої половини матчу. У центрі поля Олексин заволодів м’ячом, розігрався з Павлом Луцьким і змістився до лінії карної площі, звідки виконав удар у кут воріт. Трач хоча дотягнувся ногою до м’яча, але не зміг завадити тому переткнути лінію воріт – 1:2. Окрилений успіхом Олексин випробував долю дальнім ударом зі штрафної позначки, м’яч йшов у кут воріт, проте воротар гостей не помиляється в даному епізоді. До кінця поєдинку команди не змінили рахунок на табло. 1:2 – «Бескид» віддаляється від зони вильоту, а «Калуш» міцно там закріпився.

ФК «КАЛУШ» – «БЕСКИД» (Надвірна) – 1:2 (0:2)

Голи: Олексин (55) – Куртяник (20, 33)

26 вересня 2021, Калуш, стадіон «Хімік» – 16:00

Чемпіонат області: Брошнів-осадські «Карпати» і «Ніка-Вовчинець» виривають перемогу, результати недільних матчів 6-го туру 2 → КОЛОМИЯ, ПОКУТТЯ – НІКА-ВОВЧИНЕЦЬ

Невдало увійшло у сезон коломийльке «Покуття», яке у п’ятьох матчах заробило 5 очок і перебуває у нижні частині турнірної таблиці, а минулої середи коломияни припинили участь в Кубку області на перші стадії. Натомість у підопічних Андрія Нестерука зовсім другі здобутки – три перемоги і місце серед лідерів.

У сьогоднішньому матчі команди довго не могли розпечатати ворота один одного. Лише в останній чверті поєдинку Мирослав Лазар забив єдиний і переможний м’яч для «Ніки-Вовчинець». 0:1 – франківська команда піднімається до трійки лідерів.

«ПОКУТТЯ» (Коломия) – «НІКА-ВОВЧИНЕЦЬ» (Івано-Франківськ) – 0:1 (0:0)

Голи: Лазар (72)

26 вересня 2021, Коломия, стадіон «Юність» – 16:00

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату області можна → ТУТ.

Фото ФК «Калуш»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!