Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

«Карпати» Галич втрачають чергові залікові бали



«Карпати» Галич на домашньому полі в Бурштині приймав ФК «Чернігів» – команду з нижньої третини таблиці. Після поразки минулих вихідних проти львівських «Карпат», сьогодні потрібно знову набирати очки та виховувати впевненість у собі. Сьогодні, звичайно, особливий інтерес викликав той факт, що це була перша гра під керівництвом нового тренера , іспанця Карлоса Інарехоса.

Гра почалася за переваги гостей, які перебрались на протилежну половину поля, і на 8-й хвилині мали хороші шанси на швидку перевагу, коли арбітр призначив пенальті на їх користь. Зеленський переграв свого опонента, перевівши м’яч на кутовий. Проте на 39-й хвилині «Чернігів» все таки вийшов вперед. Сердюк зіграв по діагоналі у вільний простір на Кривобороденка , який впевнено пробив по воротах – 1:0.

На початку другого тайму перевага була вже на боці господарів поля. Але цей не заважав гравцям «Чернігова» час від часу турбувати захист суперника. На 66 хвилині гості були зобов’язані забивати вдруге. Бибік знайшов Сердюка пасом у карному майданчику, але Максим не встиг пробити по воротах з шести метрів. Втім гравець «Чернігова» зумів віддати пас під удар Чаусу – постріл Максима з 12 метрів з дев’ятки витягнув Зеленський.

Розплата за втрачений момент прийшла негайно. Хоча треба відзначати, що галичани зрівняли рахунок завдяки помилці воротаря «Чернігова» на виході з воріт. Береза зробив звичайний навіс у карний майданчик, Ширай побіг на м’яч, але не дістав його. Відтак передача дійшла до Сущака на дальню стійку і Назар головою відправив м’яч у сітку – 1:1.

У ті хвилини, що залишалися до закінчення матчу, обидві команди мали шанси вирвати перемогу. Так у «Карпат» був дуже небезпечним удар Вичижаніна – м’яч пролетів поруч зі стійкою. У «Чернігова» був близький до успіху Чаус, який замикав простріл, але не влучив по воротах. Тож, фінальний свисток Файди зафіксував нічию у Бурштині, після якої положення команд у турнірній таблиці майже не змінилося.

Чемпіонат України, Друга ліга, 10-й тур

«Карпати» (Галич) – ФК «Чернігів» – 1:1 (0:1)

Голи: Сущак (69) – Кривобороденко (40)

Нереалізований пенальті: Зенченко («Чернігів», 9) – воротар

26 вересня 2021, Бурштин, стадіон «Енергетик» – 14:00

Арбітр – Файда В.О. (Львів)
Асистенти арбітра – Онищук В.О. (Житомир), Матковська М.В. (Хмельницький)
Четвертий арбітр – Романюк А.М. (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ – Левко М.В. (Чернівці)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!