НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Гарда» вириває нічию, що не вдалось зробити тюдівцям, результати суботніх матчів 6-го туру



Претенденти на призові місця розпочали 6-й тур матчами в Серафинцях, де городенківський «Пробій» приймав гостей з Калуша – ФК «Гарду», а в Іванковій до лідера обласного чемпіонату завітав колектив з Тюдова.

Чемпіонат області: «Гарда» вириває нічию, що не вдалось зробити тюдівцям, результати суботніх матчів 6-го туру 2 → СЕРАФИНЦІ, ПРОБІЙ – ГАРДА

Рівні за силою команди з амбітними планами на сезон провели поєдинок між собою. Учасники активно розпочали матч з почерговим контролем м’яча, але без особливої гостроти як однієї команди, так і другої. Взагалі перший тайм виявивсь не багатий на гольові моменти. Команди здебільшого практикували дальні удари, які практично не попадали в ціль. З таких на пів моментів можна відзначити удар вище воріт зі штрафної позначки Теремівського, а удар Рибатчина за меж штрафної заблокували захисники.

Серед інших нагод відзначитись голом зі сторони господарів мав Карапка, який пробив вище воріт після подачі Українця від кутового прапорця, а Гаврилюк вистрілив дальнім повз стійку воріт Кузіва. У складі «Гарди» на вістрі атаки активно діяв Денега. Спочатку нападник втратив нагоду відкрити рахунок, який у воротарському майданчику не зміг переграти Кисилицю, а в іншому моменті з флангової подачі пробив вище воріт.

Другий тайм розпочався ударом Рибатчина з кута штрафної площі, але м’яч пройшов повз дальню стійку. З подачі того ж Рибатчина головою пробивав у ствір воріт Пецків, проте кіпер «Пробою» надійно зіграв у даному епізоді. Попри активні дії гостей рахунок в матчі відкрили городенківці. Гаврилюк з центра поля пройшов до карного майданчика, по ходу розібравшись з кількома суперниками, віддав передачу вперед у вільну зону на Ілюка, який ударом у ближню «дев’ятку» розпечатав ворота Кузіва – 1:0.

Після пропущеного голу команда Михайла Басараба заграла швидше, чому посприяло ряд замін від наставника «Гарди». Свіжий Володимир Борщ випробував свою готовність дальнім ударом, проте поза ворота. У складі «Пробою» в напрузі ворота Кузіва тримав Старків, який також увійшов у гру з лави запасних. Спочатку нападник перебуваючи у штрафному майданчику цілив у ближній кут, але голкіпер гостей контролював даний момент. І в іншому епізоді Кузів не дав Старківу відзначитись, який витягнув м’яч з «дев’ятки» після удару городенківця.

Кінцівка матчу минула в атаках «Гарди», які відчайдушно намагались врятувати поєдинок, проте захисники і поперечина не давали м’ячу переткнути лінію воріт. І все таки розіграш вкиданням м’яча із-за бокової лінії у штрафний майданчик завершився голом Рибатчина, який після ряду відскоків м’яча замкнув дальню стійку – 1:1.

«ПРОБІЙ» (Городенка) – «ГАРДА» (Калуш) – 1:1 (0:0)

Голи: Ілюк (56) – Рибатчин (90)

25 вересня 2021, Серафинці, стадіон «Колос» – 16:00

Арбітр: Ігор Дебенко (Івано-Франківськ)
Асистенти арбітра: Юрій Синишин, Олег Луцький

Чемпіонат області: «Гарда» вириває нічию, що не вдалось зробити тюдівцям, результати суботніх матчів 6-го туру 2 → ІВАНКОВА, БЛАГО-ЮНІСТЬ – СОКІЛЬСЬКЕ

«Благо-Юність» на правах господарів з початком матчу взяла м’яч під свій контроль. Саме вони створили перший гольовий момент на 6-й хвилині, коли Турчанський прострілював до воріт, але Перепічка намагаючись перервати передачу зрізав м’яч у власні ворота, і лише блискуча реакція Гоменюка відклала взяття воріт. За мить Танчин від кутового прапорця виклав м’яч на голову Подолюку, який відкрив рахунок – 1:0. А за два оберти секундної стрілки «Сокільське» зрівняло рахунок, своєю нагодою скористався Гуменюк – 1:1. До перерви команди обмінялися небезпечними моментами. В середині першої половини гри Борсук небезпечно виконав штрафний, який обвідним ударом пробив повз стінку у ближній кут, але Макогон парирував м’яч на кутовий. «Благо-Юність» відповіла дальнім ударом Подолюка, який цілив під поперечину, і лише сейв кіпера гостей залишив рахунок без змін до кінця першого тайму.

По перерві верхнянці проявили свою наполегливість і в середині другого тайму організували гольову атаку, яка завершилась взяттям воріт. Турчанський з центра поля запустив м’яч на Христонька, а той віддав навісну поперечну передачу на Герина, який замикає розіграш – 2:1. Вдруге Герин вразив ворота тюдівської команди на прикінці матчу. Макогон вкинув м’яч на Танчина, а той запустив вперед на вільного Христонька, який обіграв кіпера, що не вдало вийшов з воріт на перехоплення, і в момент удару захисник гостей завалив Володимира на поле, але Герин перший підхопив м’яч і загнав того у пусті ворота – 3:1. Останнє слово в поєдинку було за «Сокільським», яке скоротило відставання до мінімуму. У компенсований до матчу час Боднарук лівим флангом увірвався у штрафну суперника, де зумів віддати передачу на вільного Борсука, а той замкнув ближню стійку – 3:2.

«БЛАГО-ЮНІСТЬ» (Верхня) – «СОКІЛЬСЬКЕ» (Тюдів) – 3:2 (1:1)

Голи: Подолюк (8), Герин (68, 85) – Гуменюк (10), Борсук (90+4)

25 вересня 2021, Іванкова, стадіон «Благо-Арена» – 16:00

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)
Асистенти арбітра: Тарас Дем’янчук, Ярослав Куш

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату області можна → ТУТ.

Фото Анни Миняйлюк (ФК “Пробій”)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!