НовиниТопЧУ Аматори

«Благо-Юність» – переможець Кубка областей України!



Сьогодні, 20 вересня, відбувся завершальний поєдинок фінального етапу Кубку областей України 2021. На футбольному полі ФСК «Хаджибей», що в с.Усатове Одеської області, «Благо-Юність» без проблем здолала ФК «Нерубайськ» й виборола собі почесне звання переможця турніру!

Перший тайм, практично, пройшов за переваги футболістів «Благо-Юності». Знову наші хлопці захопили ініціативу з перших хвилин матчу. Відкрити рахунок верхнянцям вдалося на 10 хвилині, коли розіграли швидку атаку, а Павлюк завершив її переправивши «круглого» у ворота суперника – 0:1. Після цього «жовто-зелені» мали ще декілька хороших моментів змінювати рахунок на табло, однією з яких стала атака на 19 хвилині зустрічі й гол від Христонька в результаті – 0:2.

В другому таймі гра команд вирівнялась, проте завдання в них були зовсім різні: «Благо-Юність» мали зберегти результат, натомість ФК «Нерубайськ» відігратись й не пропустити. Чудову нагоду збільшувати рахунок змарнували Герин і Павлюк на 47 хвилині матчу, коли м’яч полетів прямо до рук кіпера одеситів.

На 52-й хвилині Танчин пробиває і влучає у стійку, на добиванні за ним Москалик, який також марнує момент і пробиває в руки воротареві. Той, відбив, але поруч був Москалик, який цього разу вже не пробачив – 0:3. Крапку в завершальному матчі поставив Павлюк на 61 хвилині зробивши дубль й довівши рахунок до розгромного – 0:4.

«Благо-Юність» святкує, вболівальники радіють! «Благо-Юність» – володарі Кубка областей 2021!

«Благо-Юність» - переможець Кубка областей України! 2

Кубок областей України, фінальний етап, 3 тур

ФК «Нерубайськ» – «Благо-Юність» Верхня – 0:4 (0:2)

Голи: Павлюк (10, 59), Христонько (20), Москалик (52).

«Благо-Юність»: Семенів, Канюк, Романчук, Долотко, Турчанський, Лаврук, Подолюк, Герин,Павлюк, Москалик, Христонько.

ФК «Благо-Юність»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!