МіжсезонняНовини

Кубок КРАФ: «Нафтовик» і «Благо-Юність» переможці груп



Завершився груповий турнір першого міжсезонного турніру Кубка асоціації Калуського району, матчами в Долині та с. Іванкова.

В групі 1 останній шанс зачепитись за місце в плей-офф мали брошнівські «Карпати», проте ним не скористались. У поєдинку, який відбувся на стадіоні «Нафтовик» в Долині команда Михайла Басараба святкувала перемогу з рахунком 3:1, що позволила «нафтовикам» стати кращими в «тріо» № 1. Другими завершили груповий етап болехівські «Карпати».

В 2-й групі верхнянська «Благо-Юність» перемогла «Гарду». Рахунок на початку матчу відкрив Андрій Вацеба прямим ударом зі стандарту у «дев’ятку». До перерви калушани відквитали пропущений гол. Володимир Борщ навісив у штрафну господарів, а там Ярослав Олевич виграв повітряну дуель в Ігоря Подолюка і відправив м’яч головою у сітку воріт – 1:1.

В другому таймі «Благо-Юність» не залишила шансів супернику на перемогу. Спочатку Роман Москалик з подачі Святослава Лаврука вдруге вивів господарів вперед. Далі з навісу партнера у штрафну «Гарди» м’яч знайшов голову того ж Роман Москалик, який відзначився дублем. Крапку в матчі поставив Олег Павлюк. Віталій Турчанський опинився на вістрі атаки, який з м’ячом увійшов в карний майданчик, але там його не за правилами положили на поле, в підсумку 11-метровий і Олег Павлюк робить рахунок 4:1.

Таким чином за «бортом» турніру залишились «Карпати» (Брошнів-Осада) і ФК «Калуш», а інші чотири учасника сформували наступні півфінальні пари: «Нафтовик» – «Гарда» і «Благо-Юність» – «Карпати» (Болехів). Матчі ½ фіналу відбудуться 8 серпня, також в цей день «Карпати» (Брошнів-Осада) і ФК «Калуш» зіграють у втішному матчі турніру за 5-те місце.

ГРУПА 1 І В Н П М О
1 Нафтовик 2 2 0 0 8-3 6
2 Карпати Бл 2 1 0 1 6-6 3
3 Карпати БО 2 0 0 2 2-7 0

«Нафтовик» (Долина) – «Карпати» (Болехів) – 5:2
«Карпати» (Болехів) – «Карпати» (Брошнів-Осада) – 4:1
«Нафтовик» (Долина) – «Карпати» (Брошнів-Осада) – 3:1

ГРУПА 2 І В Н П М О
1 Благо-Юність 2 2 0 0 13-1 6
2 Гарда 2 0 1 1 3-6 1
3 Калуш 2 0 1 1 2-11 1

«Благо-Юність» (Верхня) – ФК «Калуш» – 9:0
«Гарда» (Калуш) – ФК «Калуш» – 2:2
«Благо-Юність» (Верхня) – «Гарда» (Калуш) – 4:1

Кубка асоціації Калуського району, ½ фіналу, 8 серпня

«Нафтовик» (Долина) – «Гарда» (Калуш)
«Благо-Юність» (Верхня) – «Карпати» (Болехів)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!