ТопЧУ Аматори

«Благо-Юність» здобуває другу перемогу в Кубку областей



19 вересня відбувся центральний матч фінального етапу турніру Кубок областей в Одесі. У напруженому та емоційному матчі наша «Благо-Юність» зустрілась з чинним чемпіоном та володарем Кубку Одещини ФК «Хаджибей».

З перших хвилин матчу верхнянці понеслися в атаку. Така ініціатива й створені моменти принесли результат вже на 3-й хвилині поєдинку, коли Ігор Подолюк дальнім ударом з-за меж карного майданчика засмутив опонентів – 1:0. На 8-й хвилині матчу в одеситів був чудовий вихід у два гравця, але ні один, ні інший не змогли відзначитися результативною дією за свою команду. Натомість кілька миттєвостей потому була чудесна відповідь від «Благо-Юності», однак м’яч, неначе зачарований, обидва рази після ударів Герина й Подолюка полетів у штангу. Вдруге відзначитись забитим голом команді Мотуза вдалося на 36-й хвилині: Христонько вийшов на побачення з кіпером суперника після розрізної передачі від Подолюка й подвоїв перевагу своєї команди – 2:0.

Початок другої половини зустрічі для ФК «Хаджибей» також виявився сумним, адже на 47 хвилині рефері призначив у їхні ворота одинадцятиметрового за гру рукою, а реалізував пенальті наш Павлюк Олег – 3:0.

Очевидно було, що одесити зовсім «посипались» у другому таймі, а створити бодай щось небезпечне їм все ніяк не вдавалося. На 63-й хвилині четвертого «круглого» у ворота опонента переправив Москалик після передачі Подолюка – 4:0, а поруч із цим згадуємо й хороший момент виходу сам на сам Герина, проте, кіпер «Хаджибея» парирував удар.

Здавалось би, що остаточну крапку покладено, та одесити спромоглися таки на гол престижу…правда, з допомогою Романчука, котрий зфолив, а рефері його не пробачив й призначив пенальті у ворота Семеніва – 4:1.

Кубок областей України, фінальний турнір, 2 тур

«Благо-Юність» (Верхня) – ФК «Хаджибей» – 4:1 (2:0)

Голи: Подолюк (3), Христонько (36), Павлюк (47, пен), Москалик (63), Майдан (88, пен).

«Благо-Юність»: Макогон (Семенів 67), Канюк, Романчук, Долотко (Височан 78), Турчанський, Подолюк, Лаврук, Герин (Третяк 74), Павлюк, Москалик (Кукурудз 65’), Христонько.

ФК «Благо-Юність»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!