НовиниЧУ Аматори

«Благо-Юність» розпочинає з перемоги у фінальному турнірі Кубка областей



17 вересня, «Благо-Юність» провела свій перший поєдинок фінального етапу на турнірі Кубок областей 2021. На футбольному полі ФСК «Хаджибей», що в с. Усатове Одеської області, верхнянці зіграла із командою «Орлівка», призером чемпіонату Вінницької області.

Перший тайм зустрічі пройшов у доволі спокійному ритмі. Обидві команди протягом першої половини зустрічі зважувалися на кілька хороших атак і моментів, проте, рахунок на табло вдалося змінити тільки під кінець. На 41 хвилині поєдинку Москалик увірвався до володінь кіпера «Орлівки» Паскаренка й зіпсував останньому настрій забиваючи «круглого» й відкриваючи рахунок на користь своєї команди – 0:1.

Другий тайм для для команди Матуза також розпочався доволі вдало. Шляхом помилки захисників команди опонента, а також кіпера, що вийшов на перехоплення, Герину вдалося підібратися до порожніх воріт й влучно здійснити удар, забиваючи другого м’яча у зустрічі на 46 хвилині. Довго радіти «Благо-Юності» не вдалося, адже одразу за хвилину після забитого м’яча, прийшов і пропущений гол від команди «Орлівка». Опонентам також вдалося вразити наші ворота й на 47 хвилині матчу нападник Браславський звів рахунок до 1:2.

Кубок областей України, фінальний етап, 1 тур

ФК «Орлівка» – «Благо-Юність» (Верхня) – 1:2 (0:1)

Голи: Браславський (47) – Москалик (41), Герин (46)

«Благо-Юність»: Семенів , Канюк (Подолюк 58’), Романчук, Долотко (Герин 45’), Третяк, Вацеба (Лаврук 21’), Кукурудз, Гудак, Москалик, Павлюк, Христонько.

17 вересня 2021, с. . Усатове (Одеська обл.), ФСК «Хаджибей»

ФК “Благо-Юність”

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!