НовиниТопЧУ Аматори

«Благо-Юність» поступається на Волині



На стадії 1/8 фіналу кубка України серед аматорських команд «Благо-Юність» зіткнулась з потужним опором луцького «Луцьксантехмонтаж №536».

Команди активно розпочали поєдинок, створюючи небезпеку біля воріт одна одної. І вже до середини першого тайму обмінялися забитими голами. Рахунок відкрили господарі, які скористалися незлагодженістю дій захисників верхнянців і відправили Віктора Суща на побачення з Макогоном, той зумів переграти кіпера – 1:0. Відповідь гостей не забарилась. Турчанський скинув м’яч Танчину, який залишив за спиною захисників і виграв очну дуель у воротаря суперника – 1:1.

На початку другого тайму «Благо-Юність» мала можливість повести в рахунку, але Подолюку забракло кілька сантиметрів, щоб відправити сферу під поперечку, відтак каркас воріт врятував лучан. Проте кульмінація в матчі сталась після вилучення Вацеби, який не вгамував свої емоції та нерви і відповів супернику на провокацію. Спочатку «ЛСТМ №536» отримали право на пробиття пенальті за гру рукою Третяка в карній зоні, вирок виконав Неделюк – 2:1. Згодом Кабанов зробив комфортну перевагу в рахунку перед матчем відповіді – 3:1.

За матеріалами ФК «Благо-Юність»

«Благо-Юність» поступається на Волині 2
фото ФК “Благо-Юність”

Кубок України серед аматорів, 1/8 фіналу

«Луцьксантехмонтаж №536» (Луцьк) – «Благо-Юність» (Верхня) – 3:1 (1:1)

Голи: Сущ (11), Неделюк (68 пен), Кабанов (75) – Танчин (20).

«Благо-Юність»: Макогон – Канюк (Павлюк, 88), Подолюк, Долотко, Турчанський – Лаврук (Гудак, 85), Курташ (Кукурудз, 85), Вацеба, Танчин, Герин (Третяк, 62) – Москалик (Романчук, 73).

Вилучення: Вацеба Андрій (65).

8 вересня 2021, с. Княгининок, стадіон «Альянс-арена» – 17:00.

Арбітр: Трач А.Б. (Тернопіль)
Асистенти арбітра: Волошин В.І. (Ужгород), Чайка І.О. (Львівська обл.)
Четвертий арбітр: Бас Н.Л. (Луцьк)
Спостерігач арбітражу: Дмитрук Я.В. (Рівне)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!