НовиниТопЧУ Аматори

Прикарпаття-Тепловик» переграє «Ниву»



Після двох поразок поспіль в аматорському чемпіонаті України «Прикарпаття-Тепловик» здобуває першу перемогу в змаганнях. Сталось це в рамках четвертого туру проти «Ниви» з Теребовлі.

Попри перемогу поєдинок для команди Віктора Данищука виявився не простим. У першому таймі хорошу нагоду мав Іван Дмитрук, який довго обробляв м’яч у штрафній площі суперника, а під час удару захисники «Ниви» заблокували м’яч, який підхопив Олег Веприк на підступах у штрафну і зацідив вище воріт. В іншому епізоді капітан господарів Веприк запресингував воротаря, який невдало вибив м’яч. В центрі частини поля суперника Дмитрук підібрав «круглого» і через партнера перевели ліворуч на Дмитра Титова, який з чудової позиції у штрафній площі пробив вище воріт.

На початку другого тайму «Прикарпаття-Тепловик» заробили пенальті, який реалізував Владислав Феліпович – 1:0. Вдруге господарі забили в середині тайму. Дмитрук на правому фланзі з м’ячом увійшов у штрафну гостей і пробив з гострого кута повз воротаря – 2:0. Третє взяття воріт відбулось з 11-метрової позначки. Феліпович подав у карну зону, а там захисник «Ниви» зіграв рукою, вирок виконав Феліпович – 3:0.

За грою «Нива» не поступалася дублерам «Прикарпаття», періодично навіть переважали свого суперника. Не раз голкіпер франківської команди рятував від пропущеного голу. Та все таки гості провели дві гольові атаки. В першому епізоді воротар відбив м’яч зі штрафного удару перед собою, до якого перший підбіг Андрій Сорокин – 3:1. У компенсований час Вадим Воронченко дальнім ударом скоротив відставання до мінімуму – 3:2. А в наступній атаці гостей сейв воротаря після удару з близької відстані приносить дебютну перемогу для дублерів «Прикарпаття» в аматорському чемпіонаті України.

Чемпіонат України серед аматорських команд, група 1, 4 тур

«Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Фрванківськ) – «Нива» (Теребовля) – 3:2 (0:0)

Голи: Феліпович (48, 71), Дмитрук (58) – Сорокин (73), Воронченко (90+1)

29 серпня 2021, Івано-Франківськ, стадіон «Гірка» – 17:00

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!