НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 18 тур: «Прикарпаття-Тепловик» розгромив «Нафтовика» та залишається за межами призової трійки



Матчами 18-го туру завершився чемпіонат області в Першій лізі сезону 2019-2020 років. В боротьбі за друге і третє місце відразу три команди фінішували з однаковою кількістю очок, яких в підсумку розділили тільки забиті та пропущені м’ячі.

«Ніка-Вовчинець» (Івано-Франківськ) — «Бескид» (Надвірна) – 2:3

Надвірнянський «Бескид» завершив чемпіонат в першій частині турнірної таблиці, замкнувши чільну п’ятірку. А позволило досягти цьому успіху підопічним Петра Кушлика перемога над франківською «Нікою-Вовчинець».

У першому таймі команди по разу відзначились влучними ударами. Спочатку на 16-й хвилині Андрій Боднарук вивів господарів вперед, а під кінець першої половини Олег Куртяник зрівняв рахунок.

По перерві Святослав Шевченко знову вивів «Ніку» вперед, але цього виявилось недостатньо для здобуття перемоги. На 77-й хвилині Назар Соколовський влучним ударом відновив статус-кво, а Мохаммед Куяте з одинадцятиметрової позначки приносить перемогу надвірнянській команді на 81-й хвилині. 2:3 – «Бескид» у чудовому настрої завершує сезон.

 Пробій (Городенка) — ФК «Турка» – 3:0

На Городенківщині «Пробій» приймав гостей з Турки. Основні події в зустрічі розгорнулись в кінцівці матчу. На 72-й хвилині головний арбітр матчу Мирослав Липко залишив команди в десятьох. Андрій Фесик отримав червоне світло в команді господарів, а Павло Якібчук залишив у меншості «Турку». За п’ять хвилин до завершення матчу Липко знову у центрі уваги, призначивши пенальті у ворота команди з Коломийщини. Володимир Гультай виконав результативний удар з позначки, розвівши воротаря і «круглого» по різних кутах воріт. Вже на другій доданій до матчу хвилині Гультай забиває другий м’яч, а ще за дві хвилини Андрій Савчук робить рахунок розгромним. 3:0 – «Пробій» на мажорній ноті завершує чемпіонат області.

«Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) — «Нафтовик» (Долина) – 3:0

Задля здобуття медалей чемпіонату області дублерам «Прикарпаття» необхідна була не просто перемога, а розгромна звитяга над долинським «Нафтовиком». Частково франківці досягли мети.

В першому таймі Юрій Радульський і Владислав Феліпович влучними ударами заклали чудову перспективу на другу половину гри. По перерві господарям не так легко вдавались моменти біля воріт Миколи Гали. Лише за хвилину до завершення поєдинку Лазар забиває третій м’яч у ворота «Нафтовика». 3:0 – «Прикарпаття-Тепловик» наздоганяє команду з Долини і брошнівські «Карпати» за очками, але залишається без призових нагород.

Матчі  не відбулися:

 «Вихор» (Ямниця) – «Покуття» (Коломия) – -:+

 «Карпати-Енергетик» – «Карпати» (Брошнів-Осада) – -:+

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області в Першій лізі можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!