НовиниТопЧУ Аматори

МИКОЛАЇВ – ГАРДА – 0:1. Закономірна поразка калуської команди



Калуська «Гарда» провела дебютний матч під егідою ААФУ. В рамках попереднього етапу Кубка України серед аматорських команд калушани провели виїзний поєдинок проти ФК «Миколаїв» з Львівської області.

У міжсезонні команда Володимира Магаса зберегла кістяк попередньої ФК «Збори». До «Гарди» приєднались Іван Максим’юк з надвірнянського «Бескиду», Василь Пасічняк з досвідом виступів на профарені за луцьку «Волинь-2» і Любомир Стовбан з багажем виступів за ФК «Калуш», на аматорському рівні.

Команди розпочали матч обережно, не форсуючи події на полі. Але з плином часу господарі взяли ініціативу під свій контроль, що перетворилось у домінування у поєдинку. Саме «Миколаїв» створив перший небезпечний момент – з подачі Грица у штрафній пробив головою Балух, але воротар гостей на місці. Також Юськевич випробував своїм ударом кіпера калушан, Кузів надійно відіграв у даному епізоді. Ще одну нагоду мав Балух, який з м’ячном увірвався у штрафну, але знову Кузів завадив господарям повести в рахунку.

«Гарда» у першому таймі практично без моментів. Можна згадати не точний дальній удар Рибатчина і, мабуть, єдиний удар у площину воріт від Ковальчука, який завдав головою у падінні і особливої небезпеки воротам Бурмаса не ніс. Воротар спокійно взяв м’яч під свій контроль.

Другий тайм розпочався з атак «Миколаєва», які продовжили нагнітати ситуацію біля воріт Кузіва. З подачі Федоріва Балух головою пробив вище воріт. Далі Юськевич віддав поперечну передачу на 11-метрову позначку, де знаходився той же Балух, але на щастя «Гарди» не влучив у рамку воріт. І на 75-й хвилині фарт калуської команди завершився. Федорів ударом з лінії штрафної площі прошив кіпера гостей – 1:0.

Як і в першому таймі «Гарда» практично нічим не відмітилась біля воріт суперника. Задля престижу команди відзначимо дальній удар Ковальчука, який підібрав м’яч на вході у карний майданчик «Миколаїва», але сфера полетіла вище воріт.

1:0 – мінімальна поразка на виїзді, яка зберігає шанс на загальний успіх команди з Калуша у повторному матчі, але без змін у грі «Гарди» не обійтись, принаймні на матч-відповідь у Кубку України серед аматорських колективів.

Кубок України серед аматорський команд, попередній етап

ФК «Миколаїв» – «Гарда» (Калуш) – 1:0 (0:0)

Гол: Федорів (75)

«Миколаїв»: Бурмас, Гурський, Іванишин, Дзюрах (Заваляк, 82), Сагайдак, Федорів, Оленич (Федина, 79), Юськевич (Синишин, 90+2), Зубар (Бідний, 60), Грица (Клим, 60), Балух (Ткач, 86)

«Гарда»: Кузів, Гудак, Яневич, Олевич, Гончар, Ковальчук (Драган, 86), Кулинин, Рибатчин Андрій, Джус (Пасічняк, 63), Пецків (Цюпер, 79), Максим’юк (Борщ, 48)

18 серпня 2021, стадіон м. Миколаїв (Львівська обл.) – 17:00

Арбітр – Дмитрук Б.Р. (Луцьк)
Асистенти арбітра – Касаткін А.М. (Ужгород), Рачинська І.Р. (Чернівці),
Четвертий арбітр – Кузик О.Б. (Львівська обл.)
Спостерігач арбітражу УАФ – Антимійчук В.А. (Чернівці)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!