ТопЧУ Аматори

ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК – ЮНІСТЬ – 0:5. Нищівна поразка дублерів «Прикарпаття»



15 серпня друга команда франківського «Прикарпаття» провела перший матч в чемпіонаті України серед аматорів. Підопічні Сергія Пташника приймали чемпіона і поточного лідера чемпіонату Львівщини – «Юність» (Верхня/Нижня Білка).

Перед стартом сезону «Прикарпаття-Тепловик» повернув своїх вихованців до лав команди – Володимира Радульського з долинського «Нафтовика» і Ярослава Пархуця з команду ФК «Лучинці» (Рогатинський район), також переманив Ігоря Крамара з коломийського «Варатика». Саме Радульський і Крамар вийшли на матч у стартовому складі з новачків. Очолив команду на полі досвідчений капітан Олег Веприк.

«Юність» розпочали звітний поєдинок надпотужно. Не минула й перша хвилина, як господарі отримали пенальті у власні ворота. Віталій Теплий получив по ногах ззаду від захисників «Прикарпаття-Тепловика». На щастя франківців в цьому епізоді для них все минулося – Олег Панасюк пробив одинадцятиметровий у стійку воріт. Гості провели ще кілька небезпечних атак, після чого дублери «Прикарпаття» вирівняли гру, але без особливої гостроти біля воріт суперника.

В середині тайму гості провели позиційну атаку, яка завершилась виходом віч-на-віч Олега Панасюка з кіпером франківців. Панасюк переграв Бобинця, залишивши його позаду себе, і спокійно відправив «шкіряного» у сітку воріт – 0:1. За 5 хвилин непогану нагоду зрівняти рахунок мав Іван Дмитрук, який увійшов з м’ячом у штрафну суперника, але його удар парирував Богдан Бунда. Проте до перерви забивали не франківці. «Юність» організувала атаку через лівий фланг, звідки Панасюк подав у воротарську господарів, там Набізада Омар скинув головою далі на Гладкого, який переграв захисника Феліповича і прошив ворота «Прикарпаття-Тепловика» – 0:2.

По перерві хлопцям Сергія Пташника ніяк не виходило організувати гольовий момент. Штрафні удари легко брав воротар, а захисна ланка «Юності» не підпускала до своїх воріт гравців франківської команди. А ось гості тільки нарощували свою перевагу. Спочатку Панасюк з лінії штрафної площі робить дубль – 0:3. Далі з поперечного прострілу Набізади Омара на дальній стійці замкнув Віталій Равлик – 0:4. І в кінці матчу Панасюк відзначається хет-триком та повністю добиває дублерів «Прикарпаття». 0:5 – безславна поразка у стартовому матчі беззубої команди Сергія Пташника.

ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК – ЮНІСТЬ – 0:5. Нищівна поразка дублерів «Прикарпаття» 2

Чемпіонат України серед аматорських команд, група 1, 2 тур

«Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – «Юність» (Верхня Білка) – 0:5 (0:2)

Голи: Панасюк (22, 54, 80), Гладкий (32), Равлик (64)

Не реалізований пенальті: Панасюк (1) – штанга

«Прикарпаття-Тепловик» стартовий склад: Бобинець, Лесів, Новицький, Радульський, Феліпович, Василів, Дмитрук, Веприк, Остапчук, Титов, Крамар.

«Юність» стартовий склад: Бунда, Гаврушко, Шарабура, Білий, Теплий, Гладкий, Зеленко, Равлик, Набізада, Іванченко, Панасюк.

15 серпня 2021, м. Івано-Франківськ, стадіон «Гірка» – 17:00

Арбітр: Садковський І.В. (Тернопільська обл.)
Асистенти арбітра: Богач О.Ю. (Тернопіль), Брик І.М. (Тернопільська обл.)
Резервний арбітр: Гронський В.Б. (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Буковецький Р.Й. (Закарпатська обл.)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!