НовиниТопЧУ Аматори

УРАГАН – ДОВБУШ – 2:0. Черніївці використовують стандарти



Минулого тижня команда Михайла Ткачука здобула вольову перемогу у Сарнах проти місцевого «Маяка», яка стала дебютною у чемпіонаті України. На цій хвилі черніївці прагнули розвинути свій успіх. У матчі 3-го туру у суперники приїхав чернівецький «Довбуш», який не стоїть на місці у плані свого розвитку. В останні роки «довбушівці» почали домінувати на внутрішній, обласній арені, і в чемпіонаті під егідою ААФУ ставлять максимальні завдання.

Команди жваво розпочали поєдинок, ні одна, ні друга команди на збиралися відсиджуватись у захисті. Перший небезпечний момент створили гості – з подачі з правого флангу на лінію воротарської головою пробив у площину воріт Роман Придрик, Плетеницький у стрибку витягує цей удар. Втратив свою нагоду відкрити рахунок «ХАЛК», який зі скидки Дениса Калина під удар, не влучив по м’ячі стоячи у 2-х метрах перед воротами. З лінії штрафної цілив у рамку воріт Василь Дербах, але м’яч пролетів над поперечиною.

Другий тайм розпочався зі спроб «Урагану» організувати гольову атаку, але всі вони розбивались об захисників на завершальній її стадії. Проте на допомогу, вже не в першому матчі, прийшли стандарти. В середині тайму Ігор Кушецький подав від кутового прапорця на голову Івану Легкому, а той переправив сферу у сітку воріт – 1:0. Другий стандарт – пенальті, яке заробив Лящовський. Віктор проривався до воріт правим флангом, але ударом по нозі ззаду Микола Геник привозить 11-метровий на власні ворота. Заслужений майстер пенальті – Кушецький, переграв Богдана Степаненка – 2:0. Для півзахисника «Урагану» – третій пенальті у трьох матчах чемпіонату України серед аматорів.

Після невдалого стартового поєдинку команда Михайла Ткачука набирати переможний хід. У наступному матчі черніївці відправляться у гості до «Агрону», який відбудеться 29 серпня.

Чемпіонат України серед аматорських команд, група 1, 3 тур

«Ураган» (Черніїв) – «Довбуш» (Чернівці) – 2:0 (0:0)

Голи: Легкий (62), Кушецький (83 пен)

«Ураган» (стартовий склад): Плетеницький, Бойко, Гриник, Кримінський, Януш, Калин, Легкий, Дербах, Кушецький, Худоб’як, Лящовський

«Довбуш» (стартовий склад): Степаненко, Рудич, Найко, Шевчук, Геник, Масікевич, Тодорович, Бобик, Шишигін, Придрик, Жумига.

22 серпня 2021, с. Черніїв, стадіон «Центральний» – 17:00

Арбітр: Мирослав Молнар (Закарпатська обл.)
Асистенти арбітра: Касаткін А.М. (Ужгород), Рущак С.І. (Ужгород)
Четвертий арбітр: Вангела О.Р. (Калуш)
Спостерігач арбітражу: Петров А.О. (Хмельницкий)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!