МіжсезонняНовини

БУКОВИНА – БЛАГО-ЮНІСТЬ – 1:1. Товариський матч



Сьогодні, 6 серпня, на центральному стадіоні в Чернівціх відбувся контрольний поєдинок між місцевою «Буковиною» та командою «Благо-Юність».

Перші 10 хвилин матчу пройшли в досить напруженій атмосфері, де ініціативою здебільшого володіли господарі поля. Та вже до середини першого тайму гра команд вирівнялась, які створювали практично однаковий тиск на ворота один одної, завдаючи хороших ударів та створюючи гольові моменти. А під завісу першого тайму команда Романа Мотуза значно пожвавішала й навіть виглядала цікавіше за свого опонента. Взяттям воріт, однак, команди обмінятись не встигли і на перерву пішли з «нулями» на табло.

Активно розпочався і другий тайм поєдинку. Першими свій гольовий момент реалізували господарі, відкривши рахунок на 60 хвилині, коли Семенів перевів удар у поперечину, а на добиванні першим виявився гравець «Буковини», який перебуває на перегляді – 1:0. Далі чернівчани мали ще декілька хороших моментів, та реалізація їх підвела.

«Благо-Юність» також змогли знайти свій момент: на 79 хвилині Роман Москалик скористався помилкою воротаря й переправив «круглого» у ворота опонента, зрівнявши рахунок у матчі – 1:1.

Контрольний матч

«Буковина» (Чернівці) – «Благо-Юність» – 1:1 (0:0)

Голи: ? (потенційний новачок, 60) – Москалик (79)

Буковина (стартовий склад): Пономаренко, Дмитрієв, Логінов, потенційний новачок, Николишин, Клочан (К), Орловський, Столяр, Волинець, Елла, Салбак. На заміну виходили: Фіяло, Орнат, Палагнюк, Рябий Д., Рябий А., Лук’янченко, Беслюбняк та потенційний новачок.

Благо-Юність: Макогон (Семенів ’56) – Канюк, Подолюк, Долотко, Турчанський (Пришляк ’81) – Лаврук, Курташ, Вацеба (Кукурудз ’56), Герин (Гудак ’56), Третяк (Москалик ’56) – Христонько (Романчук ’46).

6 серпня 2021, стадіон «Буковина», м. Чернівці 0 18:30

ФК Благо-Юність

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!