МіжсезонняНовини

«Прикарпаття» перемагає лідера чемпіонату області



У черговому зимовому спарингу суперником івано-франківців був лідер обласного чемпіонату серед аматорів – “Благо-Юність” з Верхньої Калуського району. Обидві команди вирішили зіграти у “відкритий футбол”. Тож небезпечних моментів вистачало, і у першому таймі м’яч кілька разів міг побувати як одних, так і в інших воротах.

Вже на 12-й хвилині господарі могли відкривати рахунок, але м’яч “просвистів” поруч зі стійкою. В середині тайму Москалик у гостей втік на сам-на-сам, але Сердюк виручив двічі в одному епізоді, парирувавши й удар, і добивання. Згодом двічі пощастило гостям, коли на допомогу голкіперу прийшла поперечка, а за кілька хвилин вже Оринчак в падінні пробив під Макогоном, однак захисник виніс м’яча з лінії порожніх воріт.

Після традиційних замін по перерві активнішим попереду знову було “Прикарпаття”. На 48-й хвилині Цюцюра зі штрафного поцілив у нижній кут, але воротар у стрибку перевів м’яча на кутовий. Та все ж зусилля івано-франківців в атаці втілились у два забиті м’ячі, і Ростислав Волошинович всього за сім хвилин відзначився “дублем”, холоднокровно зігравши у штрафному майданчику – 2:0.

Згодом збільшити перевагу першолігової команди міг Барчук, але знову виручив кіпер “Благо-Юності”. Гості кілька разів втікали у небезпечні контратаки, і з протилежного боку вже Герич двічі продемонстрував свою майстерність. У підсумку, 2:0 – “суха” перемога івано-франківської команди.

Контрольний матч

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Благо-Юність» (Верхня) – 2:0 (0:0)

Голи: Волошинович (62, 69).

Прикарпаття (1-й тайм): Сердюк – Сидоренко, Матушевський, Француз, Лень, Кузьмин, Геник, гнп, Рудюк, гнп, Оринчак.
Прикарпаття (2-й тайм): Герич – Мащенко, Головко, Лень (Дитко, 84), Писко, Воробчак, гнп, Семотюк, Волошинович, Цюцюра, Барчук (Хома, 89).

ФК “Прикарпаття”

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!