Кубок УкраїниНовиниЧемпіонат України

Відбулось жеребкування Кубка України, прикарпатські команди чекають суперника в наступному етапі



Сьогодні в Києві в Будинку футболу відбулося жеребкування першого попереднього етапу розіграшу Кубка України сезону 2021/22

Імена своїх суперників на цьому етапі змагань дізналися вісім команд Другої ліги та дві найкращі команди аматорської ліги згідно з рейтингом минулого сезону. Під час жеребкування, участь в якому взяли перший віце-президент УАФ Олег Протасов та уславлений гість церемонії, олімпійський чемпіон Олег Верняєв, команди були поділені на групи за регіональним принципом.

Перший попередній етап Кубку України-2021/2022

«Карпати» (Львів) — Академія футболу ФК «Київ»
«Фенікс» (Підмонастир, Львівська обл.) — МФА (Мукачево)
«Лівий Берег» (Київ) — СК «Полтава»
«Скорук» (Томаківка) — ФК «Тростянець» (Сумська обл.)
«Олімпія» (Савинці, Полтавська обл.) — «Любомир» (Ставище)

Матчі відбудуться 4 серпня (базова дата).

П’ять переможців першого етапу виходять до наступної стадії турніру. У другому попередньому етапі візьмуть участь клуби першої та другої ліги (39 команд), серед яких дві команди Івано-Франківської області («Прикарпаття» і «Карпати» Галич) та п’ять переможців першого етапу. Базовий день проведення матчів другого етапу Кубку України-2021/2022 — 18 серпня.

З аматорської ліги участь у Кубку України бере команда «Фенікс» (Підмонастир), яка виступатиме з черніївським «Ураганом» і франківським «Прикарпаттям-Тепловик» в аматорській лізі групи 1.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!