Кубок УкраїниНовиниТопЧемпіонат України

«Прикарпаття» крокує в 1/16 фіналу кубка України



Івано-франківська команда виборола путівку до 1/16 фіналу розіграшу, у драматичному двобої перегравши друголігову «Буковину» у серії післяматевих пенальті – 2:4.

В основний час суперники обмінялися забитими м’ячами. Василь Цюцюра головою відкрив рахунок на 33-й хвилині, на господарі зуміли відповісти по перерві – класний дальній удар вдався канадійському легіонеру Фаді Салбаку – 1:1. Нічийним рахунок протримався до завершення основного часу і після двох овертаймів.

Переможець протистояння визначився у серії 11-метрових, де справжнім героєм став досвідчений голкіпер Андрій Новак, який потягнув два удари. Натомість івано-франківці реалізували усі свої спроби з «точки». У підсумку, 2:4 за пенальті і «Прикарпаття» чекатиме наступного суперника у Кубку України.

Кубок України, третій попередній етап

«Буковина» (Чернівці) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 1:1 (пен. 2:4)

Голи: Салбак (59) – Цюцюра (33)

«Буковина» стартовий склад: Пономаренко, Гакман, Гакман, Логінов, Орловський, Елла, Столяр, Сивка, Волинець, Палагнюк, Салбак.

«Прикарпаття» стартовий склад: Новак, Матушевський, Пархуць, Писко, Геник, Пастух, Цюцюра, Рудюк, Кузьмин, Волошинович, Дитко.

31 серпня 2021, Чернівці, стадіон «Буковина» – 16:30

Арбітр – Сергій Задиран (Київська обл.)
Асистенти арбітра – Ростислав Якимик, Юрій Ковальчук (обидва – Львів)
Четвертий арбітр – Андрій Кошура (Чернівці)
Спостерігач арбітражу УАФ – Мирон Біць (Львів)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!