НовиниПерша лігаЧемпіонат області

«Гарда» проситься в першу обласну лігу



Ще одна команда виявила бажання грати в Першій лізі чемпіонату області. Мова йде про ФК «Гарда» (Калуш), яка раніше виступала в чемпіонаті Калуського району під назвою ФК «Збора».

На якій підставі ФК «Гарда» (Калуш) приймуть до числа команд першої ліги не відомо. Згідно регламенту учасники першої ліги формуються за підсумками минулого чемпіонату: 1) учасники першої ліги (10 команд) зберігають право виступати в наступному чемпіонаті першої ліги; 2) перехід кращої команди (команд) з другої ліги; 3) після переходів команд з аматорського чемпіонату України; 4) У разі, якщо команди другої ліги не виявили бажання брати участь у чемпіонаті області серед команд першої ліги, і кількісний склад учасників чемпіонату області в першій лізі (після переходів команд з аматорської ліги України) складатиме менше 14-ти команд, то команда, яка посіла в підсумковій турнірній таблиці першої ліги останнє місце має право в наступному сезоні виступати в обласних змаганнях серед команд першої ліги (ФК «Турка»).

Натомість команда готується до старту нового сезону. Вчора калушани провели спаринг-матч з черніївським «Ураганом» і поступилися з рахунком 4:3. У ворота чемпіона області двічі забив Тарас Пецків і Олександр Цюпер.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!