Друга лігаНовиниЧемпіонат України

Журналіст СЕНЬКІВ: «Карпати» Галич – окрема структура, яка не має відношення до Болотникова і Смалійчука



Журналіст Андрій Сеньків в ефірі шоу «ТаТоТаке» розповів про ситуації з трьома «Карпатами» – Львів, Галич і тими, які очолює Андрій Тлумак.

«Карпати», які грали в Другій лізі, припиняють виступи в професіоналах. Це було прогнозовано – Болотникову і Смалійчуку цей клуб з Коломойським більше не потрібен. Це було зрозуміло ще рік тому.

Спочатку планувалося об’єднання з «Карпатами» Галич, до яких мав пряме фінансове відношення Смалійчук, всіляко допомагаючи клубу.

«Карпати» і «Карпати» Галич повинні були об’єднатися з «Карпатами» бізнесмена Матківського, які тренує Тлумак, але за умови виходу «Карпат» Галич в Першу лігу. Ті не вийшли, а «Карпати» Матківського отримали атестат на Другу лігу. Сенсу в об’єднанні немає. До того ж, Юрчишин, Тлумак і інші не хотіли зв’язуватися зі Смалійчуком навіть в разі виходу «Карпат» Галич в Першу лігу.

«Карпати» Галич не вийшли в Першу лігу – майже всі футболісти залишили клуб і стався конфлікт між офіційним власником, бізнесменом Магалем, і Смалійчуком. Тепер «Карпати» Галич – окрема структура, яка не має ніякого відношення до Болотникова і Смалійчука.

Таким чином, «Карпати» Матківського вирішили не об’єднуватися, а «Карпати» Галич вийшли з орбіти. Виходить, що Болотников і Смалійчук без «Карпат».

За моєю інформацією, Смалійчуком, Болотниковим і Ящишиним буде створено ще один клуб, назва якого поки невідома, який розпочне виступи в любителях.

Інсайд: – в «Карпатах» Матківського, напевно, буде виступати Ігор Худоб’як, але поки невідомо на якій посаді”, – сказав Сеньків.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!