НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

НИВА Т – ПРИКАРПАТТЯ – 2:1. Франківці у зоні вильоту



Тернопільська “Нива” здорово налаштувалася на вирішальний поєдинок в боротьбі за виживання. При рівності очок з “Прикарпаттям” перемога дозволила б підопічним Ігоря Климовського отримати важливу перевагу. Сам головний тренер за станом здоров’я поки що не може бути присутнім на лаві запасних. Проте, його підопічні демонструють хорошу якість футболу, яка, правда, не завжди приносить позитивний результат. 

У першому таймі же звітної зустрічі вдалося “Ниві” відкрити рахунок. Гатала і Різник розіграли комбінацію на лівому фланзі, пішов простріл на другий темп й Ігор Семенина потужним ударом розстріляв сітку під поперечиною воріт – 1:0. Здорово комбінували номінальні господарі і після перерви, щоправда в середині другого тайму пропустили. Після подачі кутового Роман Барчук виграв “другий поверх” і головою відправив м’яча до сітки – 1:1.

Нічия вже влаштовувала гостей, тому “Нива” кинулася виривати перемогу. Це призвело до гри на зустрічних курсах в подальшому і цікавої для нейтрального глядача кінцівки поєдинку. І все ж “Ниві” вдалося вирвати таку бажану вікторію, причому забити в стилі, в якому “Прикарпаття” рахунок зрівнювало, а саме після подачі кутового. Ігор Семенина до голу додав ще й результативну передачу, адже саме він навісив на Андрія Кисленка, який увігнав м’яч у сітку, скориставшись нерішучістю Новака – 2:1. Здалося, що голкіпер гостей міг би й зіграти на виході в цьому епізоді.

Тернополянам вдалося перервати серію з семи поразок поспіль першою перемогою в 2021-му році. Причому надважливою перемогою, над прямим конкурентом. “Нива” не лише перервала свою невтішну серію з семи поспіль поразок, а обійшла “Прикарпаття” у турнірній таблиці, опустивши івано-франківців на передостаннє 15-е місце.

UA-Футбол

Чемпіонат України. Перша ліга. 23 тур

«Нива» (Тернопіль) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 2:1 (1:0)

Голи: Семенина (36), Кисленко (80) – Барчук (65).

НиваМеханів, Хруставка, Вовченко, Демчук, Скакун, Мороз, Проців (Кобеля, 90+3), Гатала (Граматік, 69), Семенина, Різник (Бідний, 70), Кисленко.

ПрикарпаттяНовак, Кузьмин, Мелінишин, Француз, Януш (Борисевич, 3), Курко, Геник, Сондей, Семотюк (Воробчак, 46), Волошинович (Хома, 74), Барчук.

ПопередженняРізник (13), Мороз (67), Граматік (73), Вовченко (76) – Семотюк (12), Волошинович (72).

24 квітня 2021 року. 15:00. Львів, стадіон “СКІФ”. +11 С

Арбітр: С.Лапко (Львів). Асистенти арбітра: Б.Хімич (Київ), А.Бахметьєв (Харків).
4-й арбітр: О.Кальонов (Львів). Спостерігач арбітражу: О.Шамич (Київ).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!