Богородчанський р-нНовиниРайони

Богородчанський р-н: Господарі розпочали з перемог, результати 8-го туру



Після довгої паузи відновився чемпіонат Борогодчанського району сезону 2020-2021 років матчами 8-го туру, після якого боротьба за чемпіонство лише загострилась.

У центральному матчі туру між першими командами, «Саджава» приймала «Підгір’я». На правах господарів команда Саджави активніше розпочала матч, забивши два швидкі голи. На 4-й хвилині відзначився Тарас Завадський, а за 4 оберти секундної стрілки Андрій Мороз подвоїв рахунок. Після перерви Іван Загірняк довів результат до розгромного, після чого гості відквитали один гол. За три хвилини до завершення поєдинку гол у відповідь забив Іван Мацюк. 3:1 – ФК «Саджава» виходить на перше місце чемпіонату.

По залікових очках з ФК «Підгір’я» зрівнялась «Старуня», яка переграла «Каменяр» з аналогічним рахунком – 3:1. Лік голам в матчі відкрив Володимир Середюк на 7-й хвилині, а Василь Синяк в середині першого тайму збільшив перевагу «Старуні». У другому таймі Андрій Гаргат відновив інтригу в поєдинку, проте Ігор Чередніченко відновив перевагу ФК «Старуня» до двох голів.

Першу перемогу в чемпіонаті здобула об’єднана команда Гути і Богрівки. У матчі проти «Дзвиняча» єдиний гол в поєдинку забив Василь Красілич, відзначившись на 62-й хвилині – 1:0.

Чемпіонат Богородчанщини, 8 тур, 11 квітня

Гута-Богрівка — Дзвиняч – 1 – 0
Саджава — Підгір’я – 3 – 1
Старуня — Каменяр – 3 – 1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Богородчанського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!