НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 13-й тур: «Ураган» знову втрачає очки



Другий матч у весняній частині і четвертий поспіль у чемпіонаті області черніївський «Ураган» не перемагає, проте й не програє. Чергову мирову ураганівці розписали з «Нікою-Вовчинець». На 16-й Олександр Бичків відкрив рахунок на користь франківців, а в другому таймі Ігор Кушецький з одинадцятиметрової позначки вирівняв ситуацію на табло – 1:1.

Осічкою лідера чемпіонату скористався «Нафтовик», наближившись до черніївців на відстань однієї перемоги. У домашньому поєдинку підопічні Михайла Басараба переграли «Пробій» з рахунком 2:0, відзначившись по голу у кожному з таймів. Спочатку рахунок відкрив Андрій Маляренко, а в компенсований до матчу час Роман Дяків зафіксував фінальний результат.

У середині турнірної таблиці точиться боротьба за вищі місця. Середняки чемпіонату – «Карпати» і «Турка», помірялись силами в очному протистоянні. Матч пройшов за явної переваги команди з Брошнів-Осади, що показав результат вже після першої половини матчу. Володимир Христонько, Юрій Вістовський і Гладенький забивши по голу забезпечили комфортну перевагу «Карпатам» у другому таймі. А забитий м’яч на 59-й хвилині Гладеньким довів рахунок до розгромного – 4:0.

«Бескид» не має наміру на довго залишатися на дні турнірної таблиці. У домашньому матчі проти ФК «Сокільське» підопічні Петра Кушлика розділили залікові бали зі своїм суперником. Після «нулів» у першому таймі гості повели в рахунку, голом відзначився Віталій Борсук, а Іван Максим’юк не схибив з одинадцятиметрової позначки, реалізувавши пенальті – 1:1.

Чемпіонат області, 13-й тур, 11 квітня

Карпати БО — Турка – 4 – 0
Нафтовик — Пробій – 2 – 0
Бескид — Сокільське – 1 – 1
Ураган — Ніка-Вовчинець – 1 – 1
14 квітня
Покуття — Варатик

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!