Богородчанський р-нНовиниРайони

Богородчанський р-н: «Підгір’я» втрачає очки, проте зберігає лідерство, результати 6-го туру



Завершилось перше коло чемпіонату Богородчанського району, після якого відразу чотири команди йдуть пліч-о-пліч у боротьбі за перше місце.

У центральному матчі туру ФК «Підгір’я» приймав «Каменяр» з Іваниківки. Гості вийшли вперед завдяки влучному удару Петра Симковича, проте за п’ять хвилин Дмитро Курилюк зрівняв рахунок, а Ярослав Мискоглід на початку другого тайму вивів ««Підгір’я»» вперед. Господарі не зуміли втримати переможного результату пропустивши гол під завершення матчу. На останній хвилині Віктор Мішко рятує «Каменяр»» від поразки – 2:2.

«Саджава» виходить на друге місце в турнірній таблиці скориставшись осічкою «Каменяра». У домашньому матчі саджавська команда знищила «Дзвиняч» з рахунком 9:2. Пента-трик на рахунку Сергія Криховського, дублями відзначились Іван Загірняк і Тарас Завадський у складі «Саджави», а Михайло Ерназаров і Мирон Семенишин забили голи за гостей.

«Старуня» всього трьома очками поступається лідеру чемпіонських перегонів ФК «Підгір’я», перегравши на виїзді новачка чемпіонату «Гуту-Богрівку». Хоча господарі відкрили рахунок завдяки голу Олега Проціва, проте за хвилину Василь Гриців відновив статус-кво, а в другій половині гри Ігор Чередніченко вивів гостей вперед, а Андрій Сав’юк встановив остаточний результат в поєдинку – 1:3 на користь «Старуні».

Чемпіонат Богородчанщини, 6 тур, 25 жовтня

Саджава — Дзвиняч – 9:2
Гута-Богрівка — Старуня – 1:3
Підгір’я — Каменяр – 2:2

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Богородчанського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!