Кубок областіНовиниТопЧемпіонат області

Кубок області: Визначились три півфіналіста



Сьогодні стали відомі три півфіналіста Кубка області – «Карпати» (Брошнів-Осада), «Сокільське» (Тюдів) і «Ураган» (Черніїв). Ще одну путівку розіграють «Ніка-Вовчинець» (Івано-Франківськ) і «Нафтовик» (Долина) за тиждень, 14 квітня.

Брошнів-осадська команда в середині першого тайму зробила хорошу заявку на перемогу. На 19-й хвилині рахунок відкрив Богдан Пілянський (0:1), а за 4 хвилини подвоїв результат Ярослав Семчук (0:2). В середині другого тайму Роман Ківнюк відновив інтригу в поєдинку (1:2), проте вирішальний гол забили не Кути, а їх суперник. У компенсований час Володимир Христонько встановив остаточний результат на користь ФК «Карпати» (Брошнів-Осада) – 1:3.

З аналогічним рахунком завершився матч у Верхній. Три голи «Юність» забила ще до середини першого тайму, голами відзначились Олег Павлюк, Святослав Шевченко, Роман Гудак (3:0). До перерви гол у відповідь забив Віталій Борсук – 3:1.

На стадіоні «Хет-Трик Арена» в Івано-Франківську, черніївський «Ураган» виборов путівку в стадію ½ фіналу у протистоянні з коломийським «Покуттям». Вже на 3-й хвилині Ігор Кушецький вразив ворота суперника (1:0), а Богдан Денега, на 16-й хвилині, подвоїв рахунок, який став підсумковим – 2:0.

Кубок області, 1/4 фіналу

7 квітня (середа)

«Карпати» (Кути) – «Карпати» (Брошнів-Осада) – 1:3
«Юність» (Верхня) – «Сокільське» (Тюдів) – 3:1
«Ураган» (Черніїв) – «Покуття» (Коломия) – 2:0

14 квітня (середа)

«Ніка-Вовчинець» (Івано-Франківськ) – «Нафтовик» (Долина)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!