МіжсезонняНовиниТоп

ПРИКАРПАТТЯ – КАРПАТИ Г – 0:0. Товариський матч



Команди, котрі представляють наш прикарпатський край на професійній футбольній арені, помірялись силами в очному спарингу. На моршинській «Довге Арена» зійшлися ФК «Прикарпаття» і «Карпати» з Галича.

Для обох команд – другий зимовий спаринг у рамках підготовки до весняної частини сезону. Сам поєдинок розпочався із запізненням, оскільки працівники «Довге Арени» довго розчищали штучний газон від снігу.

Погодній фактор суттєво вплинув на перебіг самої гри. Зрозуміло, що гравцям обох команд довелось пристосуватися до важких погодних умов, оскільки дрібний сніг з вітром не вщухали фактично весь матч. Тренерський штаб івано-франківців вирішив перевірити у справі кілька експериментальних складів. Тож чимало ігрового часу отримали ряд футболістів, які перебувають на перегляді.

Обидві команди зуміли створити кілька непоганих моментів для взяття воріт, однак втілити їх у забиті м’ячі так і не судилося. 0:0 – друга поспіль нічия, цього разу «суха», для івано-франківської команди, і перша для «Карпат». Підопічні Руслана Мостового продовжують свій перший навчально-тренувальний збір, а вже 13 лютого проведуть третій контрольний матч з тернопільською «Нивою», котру вже перемагали галицькі футболісти цього міжсезоння (3:1).

за матеріалами ФК «Прикарпаття»

Контрольний матч, м. Моршин, стадіон «Довге Арена» – 7 лютого 2021

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Карпати» (Галич) – 0:0

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!