МіжсезонняНовиниЧемпіонат області

Старт 27-го розіграшу «Кубка Підгір’я» заплановано на початок березня



Івано-Франківська обласна асоціація футболу запрошує аматорські футбольні клуби (команди) України та області взяти участь у 27-му за ліком традиційному турнірі з футболу «Кубок Підгір’я».

Турнір буде проводитися по суботах і неділях у наступні дати: 6-7 березня, 13-14 березня та 20-21 березня 2021 року. Заявки від команд, бажаючих взяти участь у турнірі, приймаються до 5 березня 2021 року (контактна інформація за посиланням – http://ifff.if.ua/federation/contacts). Нарада з представниками команд відбудеться 5 березня о 16:00 год. в офісі обласної асоціації футболу (м.Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 80), – повідомляє прес-служба ІФАФ.

Головна мета турніру “Кубок Підгір’я” – підготовка футбольних клубів (команд) до змагань з футболу у 2021 році, популяризація футболу в області та Україні, підготовка арбітрів та спостерігачів арбітражу з футболу до весняної частини змагань сезону 2020-2021 років.

Загальне керівництво змаганнями здійснює Івано-Франківська обласна асоціація футболу. Безпосереднє проведення змагань здійснює Комітет з проведення змагань та Комітет арбітрів ІФАФ.

Матчі турніру проводитимуть арбітри Комітету арбітрів Івано-Франківської обласної асоціації футболу.

Нагадаємо, що минулого року турнір було скасовано на виконання наказу Управління спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації № 186 від 12 березня 2020 року «Про запобігання поширенню коронавірусу COVID-19».

Діючим володарем «Кубка Підгір’я» є коломийське «Покуття», які здобули всі п’ять звитяг над суперниками, не пропустивши жодного м’яча у власні ворота розіграшу 2019 року.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!