МіжсезонняНовиниТопЧемпіонат області

Кубок Підгір’я: Визначились півфіналісти турніру, результати 3-го туру



18 березня завершився груповий турнір міжсезонного турніру «Кубок Підгір’я», за підсумками якого визначились учасники «великого» і «малих» півфіналів.

Розпочали сьогоднішній ігровий день «Пробій» і «Прикарпаття-Тепловик» U-18. Перший тайм завершився мінімальною перевагою городенківської команди завдяки голу в середині тайму Василя Красія. По перерві до розгромного рахунок довели Андрій Кукурудз та Іван Романчук з 11-метрової позначки. За такого перебігу (3:0) до чемпіонського півфіналу з групи «Б» виходив «Нафтовик», але у компенсований арбітром час Андрій Кукурудз відзначився вдруге і вириває путівку з рук долинської команди. 4:0 – команда Романа Москалика продовжує боротьбу за кубок, а «Нафтовик» побореться за втішне 5-е місце.

Кубок Підгір’я: Визначились півфіналісти турніру, результати 3-го туру 2
фото Василя Федоріва

Юнаки футбольної академії «Прикарпаття» не помітили на полі «Варитика». Ще у першому таймі команда Володимира Салія забезпечила собі перемогу забивши у ворота Ігоря Гавадзюка 4 голи, натомість коломияни відзначились одним взяттям воріт (4:1). В другому таймі дубль Євгена Соколенка і голи Олександра Дідуха та Вадима Салія гарантували 1-ше місце команді ФА «Прикарпаття» серед «тріо» «Г». «Ураган» всього лише зіграє у втішному турнірі за 5-те місце.

Два матчі відбулись в групі «А». В першому поєдинку СДЮСШОР «Прикарпаття» і кутські «Карпати» визначили найгіршу команду турніру. Номінальні господарі завдяки голу Дениса Довбенчука і дубля Дмитра Дутчака вирвали перемогу в «карпатівців» з рахунком 3:1, та забезпечили СДЮСШОРу місце у втішному міні-турнірі за 9-те місце. Кутські «Карпати» припиняють участь в «Кубку Підгір’я».

Кубок Підгір’я: Визначились півфіналісти турніру, результати 3-го туру 3
фото СДЮСШОР «Прикарпаття»

А перша місце в квартеті розіграли «Вільхівці» і «Покуття». Команда Андрія Нестерука здобула впевнену перемогу над коломиянами, забивши у їх ворота 3 «сухі» м’ячі ще до перерви, відзначились Роман Третяк, новачок Ігор Крамар і Андрій Боднарук, який не йде з поля без забитого м’яча. 3:0 – ФК «Вільхівці» перемагають в матчі і в групі «А» в цілому.

З таким же рахунком 3:0 калуська «Гарда» здобула перемогу над «Прикарпаттям-Тепловиком», та з першого місця виходить до «великого» півфіналу з групи «В». Івано-Франківці позмагаються за 5-те місце.

Таким чином, після 3-х турів групової стадії сформувались наступні пари 1/2 фіналу:

19 березня (неділя)

Півфінальні матчі (9-12 місце), стадіон «Хет-Трик Арена»

СДЮСШОР «Прикарпаття» (Ів.-Франківськ) – «Яструб» (Поляниця) – 11:00
«Прикарпаття-Тепловик» U-18 (Ів.-Франківськ) – «Варатик» (Коломия) – 13:00

Півфінальні матчі (5-8 місце), спорткомплекс Академії НФК «Ураган»

«Покуття» (Коломия) – «Прикарпаття-Тепловик» (Ів.-Франк.) – 11:00
«Нафтовик» (Долина) – «Ураган» (Черніїв) – 13:00

Півфінальні матчі (1-4 місце), стадіон «Хет-Трик Арена»

ФК «Вільхівці» – Гарда (Калуш) – 15:00
«Пробій» (Городенка) – ФА «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 17:00

Ознайомитися з турнірною таблицею «Кубка Підгір’я» можна ТУТ.

Головне фото ФК «Вільхівці»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!