Чемпіонат України

Матчі ПФЛ пройдуть без глядачів



Адміністрація ПФЛ ухвалила рішення, спрямовані на протидію поширенню коронавірусу COVID-19, щодо деяких обмежувальних заходів на старті весняної частини чемпіонату Першої ліги.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України № 211 від 11.03.2020 року, а також Рішення Виконкому УАФ від 12.03.2020 року у період з 12 березня до 03 квітня 2020 року матчі 20-го, 21-го турів Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів першої ліги та матчі 23-го, 24-го турів Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів другої ліги групи «А» та «Б» проводяться без глядачів та за умови, що загальна чисельність всіх учасників матчу та осіб, задіяних до їх організації та проведення (в тому числі офіційних осіб матчу, офіційних представників команд, учасників матчу), акредитованих представників ЗМІ не перевищуватиме 200 осіб із врахуванням додаткових обмежень, що можуть бути встановлені органами місцевого самоврядування у відповідних адміністративно-територіальних одиницях.

Згідно цієї постанови, матч 23-го туру Другої ліги між футбольним клубом “Калуш” та чернівецькою “Буковиною”, що відбудеться 21-го березня на стадіоні “Хімік”, вхід на стадіон для вболівальників буде закритий.

Також на період карантину припадає матч без глядачів, що пройде в Івано-Франківську. В 21-му турі “Прикарпаття” прийматиме одеський “Чорноморець”.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!