МіжсезонняПерша лігаТопЧемпіонат України

Гравці “Прикарпаття” вийшли з відпустки



20 січня івано-франківське “Прикарпаття” розпочало підготовку до весняної частини сезону. Футболісти пройшли медичний огляд і вирушили до Яремче на перший навчально-тренувальний збір, що триватиме до кінця місяця. Вже традиційно у високогір’ї Карпат команда закладатиме фундамент фізичної і функціональної підготовки. Окрім бігової роботи, тренувань на місцевому стадіоні, гравці займатимуться у тренажерній залі та басейні готелю “Карпатські зорі”.

Другий збір пройде в Івано-Франківську і триватиме фактично весь лютий. Окрім тренувань на штучному майданчику “Хет-трик Арени”, Команда рідного краю зіграє на домашньому “Кубку міського голови-2020”, а також проведе декілька товариських матчів. У цей період будуть переглядатися потенційні новачки команди, після чого сформується список футболістів, які продовжать підготовку на завершальному зборі.

Заключний третій збір “Прикарпаття” проведе з 28 лютого по 13 березня у Туреччині, де заплановано чотири контрольні поєдинки із зарубіжними та українськими командами. Як і минулого року, івано-франківці базуватимуться в готелі “Atlantis” у місті Белек. Після повернення додому івано-франківці завершать підготовку до старту весняної частини сезону. Виїзний матч 20-го туру чемпіонату Першої ліги з “Миколаєвом” відбудеться 22 березня.

ГРАФІК ПІДГОТОВКИ МФК «ПРИКАРПАТТЯ»:

  • 20-31 січня: перший навчально-тренувальний збір в Яремче (фізична і функціональна підготовка, спаринги)
  • 3-24 лютого: другий навчально-тренувальний збір в Івано-Франківську (тактико-технічна підготовка, спаринги)
  • 10-23 лютого: участь у турнірі “Кубок міського голови” в Івано-Франківську (матчі турніру, спаринги)
  • 28 лютого – 13 березня: третій навчально-тренувальний збір у Туреччині (4 контрольні поєдинки)

Щодо кадрових змін, то нагадаємо, під час зимової перерви івано-франківську команду залишили 8 гравців. У грудні “вільними агентами” стали молоді Стеф’юк і Солдатенко, завершилися контракти у п’ятьох старожилів клубу: Худобяка, Боришкевича, Яневича, Ковальчука і Данищука. Минулого тижня за обопільною згодою сторін було припинено дію контракту з Конкольняком, який може продовжити свою кар’єру у луцькій “Волині”. А ще один фланговий півзахисник “Прикарпаття” Богдан Оринчак вирушив на перегляд у львівський “Рух”.

КОНТРОЛЬНІ МАТЧІ:
24.01 “Прикарпаття” – “Прикарпаття” U-19
01.02 “Прикарпаття” – “Агробізнес”
03.02 “Прикарпаття” – “Минай”
07.02 “Прикарпаття” – “Калуш”

ФК “Прикарпаття”

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!