НовиниРайониСнятинський р-н

Снятинський р-н: Перше коло за ФК «Будилів», результати 13-го туру



Останніми на зимові канікули відправились команди зі Снятинського району. А саме представники чемпіонату – ФК «Будилів» і красноставецький «Колос», які сьогодні, 6 грудня, провели заключний матч поточного року районного чемпіонату, завершивши 13-й тур і перше коло в цілому.

Матч відбувся в не типовий період для проведення футбольних поєдинків Прикарпатського регіону. Зимову футбольну гру команди завершили з хокейним рахунком 9:6. На три голи більше за суперника забили господарі – ФК «Будилів», котрі здобули три залікові пункти і одноосібно очолили чемпіонат району.

13-й тур розпочався двома матчами 28 листопада – «Покуття» (Підвисоке) розійшовся без гольовою нічиєю з ФК «Стецева», а видинівський «Прут» розтрощив «Вовчківці» 7:1 – хет-триком відзначився Іван Мурмилюк, а Тарас Турчинський автоголом записав єдиний м’яч в актив ФК «Вовчківці».

Наступного дня прутівський «Прут» завдяки голу Руслана Лакусти на 90-й хвилині поєдинку вирвав перемогу в «Черемоша» 1:0. За очками прутівська команда зрівнялася з видинівською, проте за додатковими показниками «Прут» (Видинів) – другий, «Прут» (Прутівка) – третій в турнірні таблиці.

«Чайка» Іллінці здобула переконливу виїзну перемогу над «Єдністю» 1:4. Питання щодо переможця було знято ще в першому таймі – Андрій Чобан відзначився хет-триком і ще один гол у складі «Чайки» на рахунку Любомира Гриника.

Новачок чемпіонату «Факел» (Троїця) зимуватиме на четвертому місці. В останньому осінньому матчі «Факел» переміг «Колос» з Белелуї з рахунком 4:2.

Чемпіонат Снятинщини, 13 тур

6 грудня
Будилів — Колос Кр – 9:6

29 листопада
Єдність — Чайка – 1:4
Факел — Колос Бл – 4:2
Черемош Зл — Прут Пр – 0:1

28 листопада
Прут Вд — Вовчківці – 7:1
Покуття Пд — Стецева – 0:0

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Снятинського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!