Надвірнянський р-нНовиниРайони

Надвірнянський р-н: «Надвірна» – переможець першого кола, результати 11-го туру, Кубка району



Футбольна Надвірнянщина завершила осінній план календаря сезону 2020-2021 років провівши перше коло чемпіонату та першості району і в останні дві неділь розігравши попередній етап Кубка району.

Перше коло районного чемпіонату завершили матчі 11-го туру, який відбувся на передодні зимової пори року – 29 листопада. У центральному матчі на стадіоні «Нафтовик» в Надвірній зустрілись сенсаційний новачок – ФК «Надвірна» з одним з фаворитів чемпіонату пнівською «Скелею». Попри безліч створених небезпечних моментів у поєдинку команди не змогли засмутити суперника бодай одним влучним ударом у ствір воріт – 0:0. Для господарів фінальний результат зафіксував першу втрату залікових пунктів, але на першу позицію в турнірній таблиці – не позначилось. «Скеля» залишається на третьому місці, відстаючи від другого «Колосу» на одне турнірне очко.

У свою чергу «Колос» (Парище) не скористався результатом в Надвірній, щоб скоротити відставання від лідера. Свій матч парищани програли ФК «Перерісль» 1:2.

З піднесеним настроєм на замову перерву відправляються команди «Лукавець» перегравши «Красну» з рахунком 2:1, делятинський «Прут», яки здолавФК «Волосів» 2:4 і «Лістер» здобувши другу перемогу в чемпіонаті над «Підгір’ям» 2:0.

Чемпіонат Надвірнянщини, 11 тур, 29 листопада

Колос — Перерісль – 1:2
Лукавець — Красна – 2:1
Лістер — Підгір’я – 2:0
Надвірна — Скеля – 0:0
Волосів — Прут Дл – 2:4

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Надвірнянського району можна ТУТ.

Кубок Надвірнянщини, попередній етап, матчі відповіді, 29 листопада

Страгора (Стримба) –Добротів – 4:4 (перший матч – 1:2)
Фортуна (Пнів) – Нафтовик (Битків) – 1:2 (перший матч – 2:4)
Рокита (Білі Ослави) – Бистриця (Пасічна) – +:- (перший матч – 2:3)
Нива (Гаврилівка) – Сокіл (Фитьків-Грабовець) – -:+ (перший матч – 1:3)

До наступного етапу розіграшу кубка Надвірнянського району з футболу сезону 2020-2021 рр. вийшли: Лісоруб (Бистриця), ФК Добротів, Нафтовик (Битків), Рокита (Білі Ослави), Сокіл (Фитьків-Грабовець).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!