Коломийський р-нНовиниРайони

Кубок Коломийського р-ну: «Довбушівець» покидає турнір, «Підгір’я» і «Факел» у півфіналі, результати 1/4 фіналу



В четвер, 27 жовтня, визначились півфіналісти кубка Коломийського району сезону 2022-2023 років.

Гостра, напружена і досить нервова боротьба відбулась за путівку до півфіналу в Печеніжині між місцевим «Довбушівцем» і рашківським «Перспективом». На 25-й хвилині Микола Ковцун вразив ворота Богдана Максимчука, вивівши «Довбушівець» вперед, але за 5 хвилин Дмитро Старків зрівняв рахунок у поєдинку. Старт другої 45-хвилинки залишився за гостями – Дмитро Старків вдруге змусив Василя Самокишина виймати м’яч з власних воріт.

В порівнянні з першою половиною гри, яка пройшла у більш толерантній боротьбі, то в другому таймі головний арбітр Ярослав Миронюк 6 разів заспокоював футболісті «гірчичниками», а на останній хвилині Денис Бойчук побачив перед собою «червоне світло», чим змусив «Перспектив» відстоювати здобутий результат у меншості на заключні хвилини дуелі. Однак «Довбушівцю» не вистачило цього часу, щоб перевести протистояння в додатковий час, 1:2 – «Перспектив» робить ще один крок до трофею.

«Факел» завдяки одному голу переграв на виїзді Лісну Слобідку – на 51-й хвилині відзначився Андрій Чобан – 1:0, а «Підгір’я» впевнено проходить «Єдність» з Балинців – 3:1.

Серед числа півфіналістів і коломийський «ДОЗ». У виїзному матчі проти «Прута» Віталій Кубаєвич по голу у кожному з таймів приніс перемогу коломиянам – 2:0.

Кубок Коломийського району, 1/4 фіналу, 27 жовтня

«Підгір’я» (Іванівці) –«Єдність» (Балинці) – 3:1
ФК «Лісна Слобідка» – «Факел» (Троїця) – 0:1
«Прут» (Прутівка) – «ДОЗ» (Коломия) – 0:2
«Довбушівець» (Печеніжин) – «Перспектив» (Рашків) – 1:2

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!