НовиниРайониРожнятівський р-н

Рожнятівський р-н: «Сваричів» і «Сливки» – зимові лідери, «Колос» всього лише третій, результати 9-го туру



Матчами 9-го туру закінчилось перше коло чемпіонату району з несподіваними підсумками в турнірній таблиці.

«Колос» завершив свої виступи в осінній частині ще минулого тижня в статусі лідера змагань, але за результатами наступного 9-го туру команда з Ціневи всього лише замикає трійку лідерів.

«Сваричів» з двохзначним рахунком розтрощив колектив з Дуби – 0:10. Відчутний вклад у перемогу своєї команди вніс Степан Марчук, вразивши ворота суперника 7 разів. У списку бомбардирів Марчук лідер з 18-ма забитими голами, а його команда – «Сваричів», з 21-м заліковим балом на зимові канікули відправляється також у статусі лідера.

Проте слідом у спину дихають «Сливки», яких сміло можна вважати сенсацією районного чемпіонату. У домашньому матчі «Сливки» впевнено перемогли колись грізну перегінську «Лімницю» 7:2. Тарас Годованець не тільки відзначився хет-триком у ворота «Лімниці», але й забив у власні. Партнери по команді підстрахували Годованецького – Василь Мигович, Ілля Гринчак, Юрій Гринчак і Василь Кос по разу розписалися у воротах суперника, на що перегінський колектив відповів одним голом у виконанні Володимира Халуса. Ця перемога приносить 21-ше очко до скарбнички ФК «Сливки» і всього за різницею забитих та пропущених м’ячів поступаються «Сваричіву».

Брошнівська «Оболонь» вивозить з Берлогів З очки розгромивши місцеву «Зорю» 1:5, а «Бережниця» переграла «Спас» з рахунком 4:2.

Чемпіонат Рожнятівщини, 9 тур, 22 листопада

Сливки — Лімниця Пр – 7:2
Зоря Бр — Оболонь Бр – 1:5
Карпати Дб — Сваричів – 0:10
Бережниця — Спас – 4:2

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Рожнятівського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

2 thoughts on “Рожнятівський р-н: «Сваричів» і «Сливки» – зимові лідери, «Колос» всього лише третій, результати 9-го туру

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!