Долинський р-нНовиниРайони

Долинський р-н: «Тяпче» збільшує відрив від суперників, результати 9-го туру



За підсумками 9-го туру чинний чемпіон району і лідер поточних змагань збільшив відрив від суперників, які сенсаційно втратили очки.

ФК «Тяпче» в другому матчі поспіль дає супернику першими відзначитись у поєдинку, проте як і в попередніх матчах фінальний результат завершується з розгромом опонента. «Свіча» граючи вдома відкрила рахунок на прикінці першого тайму, голом відзначився Микола Сасник. По перерві Дмитро Винник двома взяттями воріт вивів «Тяпче» в лідери матчу, а голи Володимира Віктора, Назарія Ярича і Руслана Базюка довели рахунок до 1:5 на користь гостей.

«Оболонь» поступилася в Гошеві місцевому «Прикарпаттю». Олег Риндзак відкрив рахунок на користь господарів, але до перерви Володимир Гарбера відновив паритет в зустрічі. У другому таймі, на 53-й хвилині той же Олег Риндзак знову забив у ворота «Оболоні», принісши вольову перемогу своїй команді 2:1. «Леви» втратили можливість обійти «оболонців» у турнірній таблиці, програвши в Тисові. Перемогу своїй команді, ФК «Тисів», принесли голи Михайло Сказина і Віталія Дяка у другій половині матчу – 2:0.

Також перемоги святкували команди «ТФК» перегравши «Нафтовик» 2:3, «Велдіж», який розгромив «Фаворит» з рахунком 4:0 і лоп’янські «Карпати» покидають останнє місце в турнірці, здолавши «Станківці» 3:2.

Чемпіонат Долинщини, 9 тур, 22 листопада

Велдіж — Фаворит – 4: 0
Тисів — Леви – 2: 0
Прикарпаття Г — Оболоня – 2:1
Нафтовик Я — ТФК – 2:3
Свіча — Тяпче – 1:5
Карпати Лп — Станківці – 3:2

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Долинського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!