Коломийський р-нНовиниРайони

Коломийський р-н: «Прометей» – переможець першого кола, результати 7-го туру



Команди Коломийського району відіграли матчі першого кола, котре завершилося 1 листопада 7-м туром.

«Прометей» залишається лідером чемпіонату. У недільній грі матеївчани здобули чергові три залікові бали на виїзді перегравши ФК «Мишин». Тарас Буджак і Михайло Головецький приголомшили господарів до середини першого тайму забивши по голу у ворота суперника. Михайло Урбанович намагався відновити інтригу в поєдинку відквитавши один м’яч. Але в другій половині гри «Прометей» довів рахунок до розгромного. Павло Бекеша і Павло Гребенюк встановили рахунок 1:4 на користь гостей.

Всього на одне очко команда з Печеніжина випереджала колектив з Лісного Хлібичина перед звітною грою. Центральний матч туру – друга і третя команди чемпіонату: «Хлібичин» — «Довбушівець». На 16-й хвилині поєдинку гості вийшли вперед завдяки голу Василя Самокишина з одинадцятиметрової позначки. «Хлібичин» прагнув відігратися, але підвела точність ударів, про що не скажеш за печеніженців. У середині другого тайму Ярослав Яворський подвоїв результат в матчі, а Микола Ковцун забив третій м’яч у ворота Андрія Дзюби. 0:3 – «Довбушівець» відриваються від «Хлібичина» у турнірній таблиці.

До середини турнірки піднявся коломийський «ДОЗ». В останньому матчі першого кола коломияни перемогли гостей з Отинії. Всі результативні дій відбулися в заключні півгодини гри. Віталій Кубаєвич відкрив рахунок в матчі на користь «ДОЗу», а Микола Остапчук своїм голом зміцнив перевагу господарів. Гості намагалися переломити хід поєдинку, навіть Юрій Гураль забив гол у ворота коломийської команди, проте на більше ФК «Отинія» не спромоглася – 2:1.

Єдина нічия в турі зафіксована між «Прутом» Семаківці і «Підгір’ям» Іванівці – 0:0.

Чемпіонат Коломийщини, 7 тур, 1 листопада

ДОЗ — Отинія – 2:1
Хлібичин — Довбушівець – 0:3
Прут С — Підгір’я – 0:0
Мишин — Прометей – 1:4

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району можна ТУТ.

Першість Коломийщини, 7 тур, 1 листопада

Корнич — Княгинин – 6:0
Вікторія — Голосків – 1:4
Сопів — Черемхів – 1:2
Шепарівці — Старт – 1:3

Ознайомитися з турнірною таблицею Першості Коломийського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

One thought on “Коломийський р-н: «Прометей» – переможець першого кола, результати 7-го туру

  • Анжелика

    Від цього матчу чекалося, що хоча б з цим суперником вдасться здобути прийнятний результат. ..Наразі Бескид вже дев ятий. Але є ще куди падати. Реальна загроза завершити перше коло на останньому місці.

    Відповідь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!